Ο χαβαλές Μπουτάρη - Θεοδωράκη για τα βραχιόλια τους (VIDEO)

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη έχει αυτή την ώρα στο γραφείο του στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.

Οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις , γεγονός που έδειξαν όταν έκαναν πλάκα με τα βραχιόλια τους, λίγο πριν ξεκινήσουν τη συζήτηση τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κεντροαριστερά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Μπουτάρης άρχισε να μετράει τα βραχιόλια του Σταύρου Θεοδωράκη.

"Η κόρη μου το καλοκαίρι,

μου είπε δεν μπορεί ο Μπουτάρης να έχει περισσότερα από τα δικά σου", είπε ο κ. Θεοδωράκης στον κ. Μπουτάρη.

Στην κουβέντα συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου, ο οποίος απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκης του είπε ότι από τατουάζ χάνει. "Δεν θα προλάβαινα" απάντησε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωράκης χαριτολογώντας τόνισε πως αυτή είναι η καλοκαιρινή του ενδυμασία και πως όταν πάει στη Βουλή, βγάζει τα βραχιόλια.

Στη συνάντηση συμμετέχουν, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας , ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου και η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα