Ο Super Mario δεν είναι πλέον υδραυλικός! - Δείτε γιατί

Ο κοντούλης συμπαθής υδραυλικός που όλοι αγαπήσαμε από την Ιταλία πλέον αποτελεί παρελθόν.Όλα αυτά μέχρι σήμερα. Ο διάσημος φανταστικός χαρακτήρας της Nintendo επιστέφει αλλά δεν είναι πλέον υδραυλικός.

Σύμφωνα με το νέο του προφίλ: « Mario είναι λάτρης των σπορ, είτε πρόκειται για τένις, baseball, ποδόσφαιρο ή αγώνες αυτοκινήτων, κάνει τα πάντα κουλ. Μάλιστα, πολύ παλιά φαίνεται ότι είχε εργαστεί ως υδραυλικός»

Ο

Mario είχε συστηθεί στο κοινό μέσα από το παιχνίδι «Donkey Kong» το 1981.Τότε ακόμα δεν ήταν υδραυλικός αλλά ξυλουργός. «Εκεί είχαμε έναν γορίλα που είχε απαγάγει μια κοπέλα και πέταγε βαρέλια στον ήρωα που προσπαθούσε να τη σώσει. Επειδή το σκηνικό ήταν μια οικοδομή, αποφασίσαμε να τον κάνουμε ξυλουργό. Στο "Mario Bros." του 1983 το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ήταν υπόγειο και υπήρχαν πολλοί σωλήνες, οπότε αποφασίσαμε να τον κάνουμε υδραυλικό», εξηγεί ο δημιουργός των παιχνιδιών με τον Μario, Shigeru Miyamoto.

Ανάμεσα στους τίτλους παιχνιδιών που αναμένεται να κυκλοφορήσουν θα είναι το Super Mario World, το Starfox και το Yoshi's Island.

Πηγή: cnn.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα