Ντε Σμεντ: Ανυπομονώ να παίξω για τον καταπληκτικό κόσμο του Ηρακλή

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, ο Λέο Ντε Σμεντ, μίλησε για τη νέα του ομάδα, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί να παίξει με την κυανόλευκη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, στον «Arena 89,4»:

Για την πρώτη εντύπωση από τον Ηρακλή: “ Είναι μία πάρα πολύ καλή

ομάδα. Γνωρίζω ότι είναι μεγάλη ομάδα, ιστορική. Ο κόσμος είναι καταπληκτικός και ανυπομονώ να παίξω γι αυτόν”.

Για την θέση την οποία αγωνίζεται: “ Μπορώ να παίξω στα άκρα και στο κέντρο της επίθεσης. Αλλά συνήθως αγωνίζομαι στα άκρα είτε δεξιά είτε αριστερά”.

Για το εάν εκτός από την Γαλλία έχει αγωνιστεί και στην Αμερική: “Μέχρι τα 19 έπαιζα στην Γαλλία και μετά αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια στην Αμερική”.

Για το αν ήταν δύσκολο το επίπεδο στην Αμερική: “ Ήταν αρκετά δύσκολο. Εκεί είναι πολύ δυνατοί πνευματικά. Επίσης κάνουν πολύ καλή προπόνηση. Πάντα πρέπει να κερδίζεις εκεί και μου άρεσε πολύ η νοοτροπία τους”.

Για την καλή τεχνική του κατάρτιση: “ Έμαθα ποδόσφαιρο στην Γαλλία και εκεί δίνουν μεγάλο βάρος στην τεχνική”.

Για τους νέους συμπαίκτες του: “Ο Ηρακλής είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Στις πρώτες προπονήσεις είδα ότι είμαστε μία δυνατή και επαγγελματική ομάδα και γι αυτό ήρθα άλλωστε”.

Για το που θα αφιερώσει το πρώτο του γκολ: “Θα το αφιερώσω στον κόσμο γιατί θέλω να τους ευχαριστήσω που είναι τόσο κοντά στην ομάδα”

Για το αν θα επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου: “ Το πιστεύω απόλυτα. Πιστεύω ότι του χρόνου η ομάδα μπορεί να επιστρέψει στην δεύτερη κατηγορία και αν όλα πάνε καλά εκεί που αξίζει, στην πρώτη κατηγορία”.

Για το ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί παίκτες στην ομάδα: “ Είναι καλό που υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες στην ομάδα. Υπάρχει ένας συνδυασμός νέων και μεγαλυτέρων παικτών και αυτό είναι πολύ καλό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα