Ντ. Μπακογιάννη: Δεν θα δώσω διέξοδο στον κ. Καμμένο για να καλύψει την απύθμενης βλακείας δήλωσή του

Πολιτικά αντίθετος με το γεγονός ότι δόθηκε 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ωστόσο διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση ως πολιτική εξουσία δεν παρεμβαίνει στο έργο της εκτελεστικής εξουσίας.

Ο υπουργός Άμυνας δήλωσε επίσης στον ΣΚΑΪ ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός, δεν επέστρεψε στις φυλακές μετά από άδεια επί κυβέρνησης Σαμαρά, ωστόσο δεν άλλαξε από τότε το νομικό πλαίσιο.

O κ. Καμμένος

αναφέρθηκε και στο θέμα της αγοράς των F16, ζήτημα που προκάλεσε την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη. Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Άμυνας θα ζητήσει τη σύγκληση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής, προκειμένου η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, "να δώσει εξηγήσεις για τις σκιές που βλέπει στο θέμα της αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16".

Μετά την αναφορά του κ. Καμμένου, ήταν άμεση η αντίδραση της βουλευτή της ΝΔ, η οποία σχολίασε στο Twitter: «Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας» έγραψε και πρόσθεσε: «Δεν θα δώσω διέξοδο στο αδιέξοδο του κ. Καμμένου, στην απίστευτης βλακείας δήλωση ότι θα καλέσει τον αμερικανό πρέσβη να πάει στη Βουλή να με κάνει ντα ντά για τα F-16». «Θα πρέπει να δικαιολογηθεί στη Βουλή να προσέλθει στη Βουλή να δώσει τις εξηγήσεις. Είναι απολογούμενος ο κ. Καμμένος, και θα προσέλθει στη Βουλή για να δώσει εξηγήσεις» πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα