Νίκος Παπανδρέου για τις εκλογές στην Κεντροαριστερα: Ώστε θέλετε την ψήφο των "παπανδρεϊκών"

Με άρθρο του στο μηνιαίο οικονομικό περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση», ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Γιώργου, σχολιάζει τις εκλογές στην Κεντροαριστερά για την ανάδειξη αρχηγού.

Με τίτλο «Ώστε θέλετε την ψήφο των "παπανδρεϊκών";», ο Νίκος Παπανδρέου απευθύνεται προς όσους διεκδικούν την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Σύμφωνα με τον Νίκο Παπανδρέου

«έχει αρχίσει το κυνήγι των ψήφων με έμφαση να βρεθούν οι «παπανδρεϊκοί» ψήφοι στην πλευρά του ενός ή του άλλου υποψηφίου».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπανδρέου αναφέρει πως «…ανανέωση της αριστεράς λένε οι μεν, διαδικασίες άνευ σημασίας λένε οι δε. Και φυσικά έχει αρχίσει το κυνήγι των ψήφων με έμφαση να βρεθούν οι «παπανδρεϊκοί» ψήφοι στην πλευρά του ενός ή του άλλου υποψηφίου».

Στην παρέμβασή του ο Νίκος Παπανδρέου αφήνει αιχμές κατά ορισμένων υποψηφίων, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, «έχουν "θάψει" σε ομιλίες τους τη θητεία του ή τον ίδιο τον Παπανδρέου, μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα, γιατί έτσι είχαν μάθει να κάνουν στις παρέες τους τόσα χρόνια. Είχαν μάθει να τα ρίχνουν όλα τα δεινά σ’ εκείνον».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Νίκος Παπανδρέου σημειώνει: «Από το 2011 έως σήμερα συνεχίζει (με λιγότερη ένταση είναι η αλήθεια) η λυσσαλέα επίθεση τύπου Fake News κατά του κάθε μέλους της οικογένειας Παπανδρέου. Ο υποψήφιος που θα λέει όλη την αλήθεια, χωρίς φόβο, θα κερδίσει το στοίχημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα