Νέο περιστατικό: Ι.Χ. "μπλόκαρε" αστικό του ΟΑΣΘ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα περιστατικό, κατά το οποίο ένα παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο «μπλόκαρε» για αρκετή ώρα την διέλευση αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΘ της γραμμής 15, σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση της ομάδας Think Simple στο Facebook, ο ασυνείδητος οδηγός στάθμευσε το όχημά του παράνομα, επί της οδού Ερμού, «για να κάνει τα

ψώνια του χωρίς να τον νοιάζει το αποτέλεσμα». Μάλιστα, ο οδηγός του αστικού για να μπορέσει να περάσει, επιχείρησε να ανεβάσει το λεωφορείο στο πεζοδρόμιο, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Η κατάσταση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση των επιβατών, που παρέμειναν «κολλημένοι» στο σημείο για περίπου 20 λεπτά.

«Λεωφορείο του ΟΑΣΘ εγκλωβίστηκε από παράνομα σταθμευμένο ι.χ. στο κέντρο της πόλης για πάνω από 20 λεπτά. Ο ασυνείδητος οδηγός άφησε το ι.χ. για να κάνει τα ψώνια του χωρίς να τον νοιάζει το αποτέλεσμα. Ο οδηγός του λεωφορείου κατέβαλε προσπάθεια να ανεβάσει το λεωφορείο πάνω στο πεζοδρόμιο για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τους επιβάτες άλλα και να ανοίξει το δρόμο αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από 20 λεπτά εμφανίστηκε και ο οδηγός του ι.χ. σαν να μην συμβαίνει τίποτα, ο κόσμος που αγανάκτησε άρχισε να τον βρίζει αλλά η αναισθησία του οδηγού έδειχνε να το απολαμβάνει!!! Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί περιμένουν πολύ ώρα στη στάση και ο ένας λόγος είναι η αδιαφορία ορισμένων οδηγών. Σκέψου τι κάνεις πριν το κάνεις», είναι το σχόλιο της ομάδα Think Simple, που συνοδεύεται από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Σημειώνεται πως αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, στην περιοχή του Ευόσμου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα