Νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση - "Ήλπιζα πως ήταν ένας εφιάλτης..."

Η λίστα με τους τραγουδιστές που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και τώρα η Μελίσα Σούμαν αποκαλύπτει πως βιάστηκε από τον Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια σε blog το περιστατικό συνέβη το 2002 στο σπίτι του τραγουδιστή στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Εκείνη την περίοδο η Μελίσα Σούμαν ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος «Dream» και αποκαλύπτει πως από κάποιο σημείο και μετά ο Κάρτερ άρχισε να τη φιλά και προσπάθησε να ξεκουμπώσει το παντελόνι της. Εκείνη, ωστόσο, δεν ήθελε να προσχωρήσουν, αλλά ο Κάρτερ «δεν άκουγε» και «δεν τον ένοιαζε». Στη συνέχεια της έκανε στοματικό έρωτα παρά τη θέληση της και απαίτησε να κάνει το ίδιο και η Σούμαν σε εκείνον, λέγοντας της «Το έκανα για σένα και το δίκαιο είναι να το κάνεις για μένα».

«Ήταν πιο δυνατός και πολύ μεγαλύτερος από μένα. Αισθανόμουν φοβισμένη και παγιδευμένη. Εκείνος άρχισε να θυμώνει μαζί μου και να γίνεται ανυπόμονος. Δεν μπορούσα να φύγω». Η Σούμαν συμπλήρωσε πως: «Σκέφτηκα πως ο μόνος τρόπος να φύγω από εκεί ήταν να τελειώσω αυτό που άρχισε. Τότε είδα τον εαυτό μου, την αντανάκλαση μου, με παρακολουθούσα να κάνω κάτι που σιχαινόμουν. Με παρακολουθούσα να παρενοχλούμαι, να αναγκάζομαι να κάνω κάτι παρά τη θέληση μου. Είχε τελειώσει. Το μοναδικό πράγμα που διατηρούσα ως αρετή είχε καταστραφεί. Ήθελα να πιστέψω πως ονειρευόμουν και ήταν κάποιου είδους εφιάλτης», γράφει η Σούμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα