Μύκονος: Παρουσιάστρια ήθελε να πάρει δωρεάν ρούχα από κατάστημα

Έκπληξη προκαλεί το περιστατικό με πρωταγωνίστρια ξανθιά κυρία της τηλεόρασης, η οποία απολαμβάνει συχνά πυκνά χαλαρά weekends στο νησί των ανέμων, προβάλλοντας την εικόνα της ακόμη και μέσα από τα social media. Σε πρόσφατη απόδρασή της, λοιπόν, επισκέφτηκε ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα της Χώρας, το οποίο στολίζει τα ράφια του με δημιουργίες διεθνών οίκων μόδας.

Όπως αναφέρει η espressonews.gr, αφού η παρουσιάστρια ζήτησε από το προσωπικό να της κατεβάσει το μισό μαγαζί, δοκίμασε, διάλεξε κι απέρριψε αρκετά κομμάτια, κατευθύνθηκε προς το ταμείο, έχοντας στα χέρια της κάποια από αυτά. Μόλις ο ιδιοκτήτης έκανε κίνηση να «χτυπήσει» τις τιμές στην ταμειακή μηχανή, εκείνη τον σταμάτησε λέγοντάς του «Δεν κατάλαβες, βάλ' τα σε μια σακούλα, θα τα πάρω έτσι», εννοώντας πως δεν είχε πρόθεση να τα πληρώσει. Σε αντάλλαγμα, του είπε πως θα έκανε διαφήμιση της επιχείρησής του. Τότε ο καταστηματάρχης, ο οποίος έχει στην πελατεία του ακόμη και Αραβες κροίσους, της εξήγησε πως «δεν φεύγει τίποτα τζάμπα από το μαγαζί».

Η κυρία της ψυχαγωγίας, η οποία έχει δοκιμαστεί στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη, εκνευρίστηκε με την απάντηση του ιδιοκτήτη, αφού μάλλον έχει συνηθίσει να φεύγει με σακούλες γεμάτες από τα μαγαζιά που επισκέπτεται χωρίς να αφήνει ένα ευρώ στο ταμείο, ενώ τον απείλησε πως θα δυσφημίσει την επιχείρησή του!

Keywords
Αναζητήσεις
μυκονος ποια παρουσιαστρια ζητησε δωρο τα ρουχα, απαιτησε να της χαρισουν τα ρουχα σε μαγαζι της μυκινου
Τυχαία Θέματα