Μάτος: Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω την ποιότητα που υπάρχει

Για την κατάσταση της ομάδας, την τελευταία φάση στο Καραϊσκάκη, την ανανέωση του συμβόλαιο του αλλά και το επερχόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά τα όσα είπε ο μπακ του Δικεφάλου στην κάμερα της NOVA:

Για

τα στοιχεία που έχει ως παίκτης και πως θα μπορούσαν να μοιραστούν στους συμπαίκτες του: «Ευχαριστώ. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί να δείξει το ίδιο. Ο καθένας μέσα στην ομάδα έχει τον δικό του χαρακτήρα. Δεν μπορώ να επιββάλω σε κάποιον να μοιάξει σε εμένα».

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δυνατή ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε και πέρυσι δυνατή ομάδα. Φέτος όμως έχουμε προσωπικότητες και πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας που είναι το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

Για την τελευταία φάση στο "Καραΐσκάκη" και αν είπε κάτι στον Κάμπος: «Δεν είπα κάτι μετά το παιχνίδι. Ήταν σε μία θέση που μπορούσε να πάρει την μπάλα και εγώ ερχόμουν από πίσω του. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη. Είναι κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω».

Για το αν είναι αισιόδοξος για την συνέχεια: «Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω την ποιότητα που υπάρχει. Βλέπω επίσης την δουλειά που γίνεται και που κάνει ο προπονητής μας. Για αυτό πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούργιο μου συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το τεχνικό τιμ όσο και τους συμπαίκτες μου οι οποίοι με βοήθησαν να έχω αυτή την εικόνα στο γήπεδο. Η οικογένεια μου είναι πολύ χαρούμενη που είμαστε εδώ. Υπέγραψα συμβόλαιο για 3+1 χρόνια και δεν ξέρω αν αυτό θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Είχα και άλλες προτάσεις αλλά έμεινα εδώ γιατί αυτό με κάνει ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο. Δεν θα ήθελα να τελειώσει η καριέρα μου στα 35 μου χρόνια, αλλά θα ήθελα να παίζω ποδόσφαιρο τουλάχιστον μέχρι τα 37. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το πόσο θα με βοηθήσει το σώμα μου». ​

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μία δύσκολη ομάδα. Την αντιμετωπίσαμε πέρυσι δύο φορές. Θα πρέπει να κάνουμε όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι και πάλι παίζουμε χωρίς τους φιλάθλους μας. Μας έχουν λείψει πάρα πολύ οι φίλαθλοι και αυτοί είναι που πολλές φορές φέρνουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα