Λάκης Παπαϊωάννου: Όταν σωθεί ο Ηρακλής, θα φύγει ο Παπαθανασάκης

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή και μέλος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας της ομάδας, Λάκης Παπαϊωάννου, μίλησε στον «Arena FM» και μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε σε εγρήγορση. Έγινε η συνάντηση με το Δήμαρχο θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις και κινητοποιήσεις. Το ματς τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής. Περιμένουμε την οριστική δικαίωση.

Πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Αν δε γινόταν πάντως αυτή η κίνηση, θα πηγαίναμε άπατοι.

Δώσαμε απάντηση ηχηρή στον Κομπότη.

Δεν μπορώ να ανέχομαι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού να μας λέει ότι παίζαμε στα ματς με ρούχα προπόνησης. Άλλο αν έχει προβλήματα με τον Παπαθανασάκη ο Ηρακλής. Εμείς δεν εκπροσωπούμε τον Παπαθανασάκη.

Περίμεναν να πέσει αγωνιστικά ο Ηρακλής, αλλά δεν τους έκανε το χατήρι, έκανε τις νίκες και σώθηκε. Πήγαν να κάνουν πραξικόπημα με τους βαθμούς.

Έχει καταλάβει ο Παπαθανασάκης ότι δεν «τον παίρνει» άλλο και πρέπει να φύγει. Τώρα πρέπει να σωθεί ο Ηρακλής, να φύγει ο Παπαθανσάκης και μετά θα βρεθούν άνθρωποι. Ο Ηρακλής να σωθεί, αυτό προέχει τώρα.

Ακόμα και να πέσει θα είναι νοικοκυρεμένη ομάδα. Και να πέσει θα ανέβει την επόμενη χρονιά.

Εγώ έχω την ιστορία μου στον Ηρακλή, ξέρω τι έχω κάνει, έχω την προσωπικότητά μου, αλλά θέλω να είμαι σαν τον απλό οπαδό του Ηρακλή που είναι στις επάλξεις με το μηχανάκι...»

Keywords
Τυχαία Θέματα