Κρουμπάλι: Ιδιαίτερο για μένα το παιχνίδι με το Λαύριο

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο το Σάββατο (30/12) θα είναι ιδιαίτερη για τον Ουσμάν Κρουμπάλι, καθώς ο καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου θα τεθεί αντιμέτωπος απέναντι στην ομάδα που τον ανέδειξε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας έντονες αναμνήσεις.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των "ασπρόμαυρων", γράφοντας στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του

στο Λαύριο και την αναγκαιότητα να επεκτείνει το νικηφόρο του σερί ο ΠΑΟΚ, για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2017.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ουσμάν Κρουμπάλι:

«Γεια σας φίλοι μου, είναι το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων και έτσι θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για τον βαθμό συγκέντρωσής μας, καθώς πάντα αυτά τα παιχνίδια είναι παράξενα.

Το Λαύριο είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα, αλλά εάν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και κάνουμε όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε το νικηφόρο σερί μας.

Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, καθώς έχω περάσει μια υπέροχη χρονιά στο Λαύριο. Έχω φίλους σε όλη την πόλη και ανυπομονώ να τους δω, επειδή όσο ήμουν εκεί φρόντισαν να μην μου λείψει τίποτα.
Θα είναι μια ωραία εμπειρία. Πέρασα τη γιορτή των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη. Όλα ήταν πολύ όμορφα στην πόλη και μου άρεσε πάρα πολύ η ατμόσφαιρα. Πέρασα πολύ ωραία με την οικογένειά μου, αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά και να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα