Κρέσπο: Όλα τα ματς είναι δύσκολα, να σκεφτούμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τις καλές αμυντικές επιδόσεις του Δικέφαλου του Βορρά.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για το ματς με τον Απόλλωνα: «Είμαστε σε μία καλή στιγμή αλλά αυτό το λέμε κάθε εβδομάδα και πρέπει να το

διατηρήσουμε. Πρέπει να σκεφτούμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό για μας. Να παίζουμε στο 100% σε κάθε αγώνα γιατί όλα τα ματς είναι δύσκολα, οι ομάδες της κορυφής δεν κάουν λάθη και έτσι κάθε λάθος θα στοιχίσει».

Για την καλή αμυντική επίδοση του ΠΑΟΚ: «Δουλεύουμε πολύ καλά και δεν είναι μόνο θέμα των αμυντικών ή του τερματοφύλακα. Οι εξτρέμ, οι μέσοι και οι επιθετικοί, ολοι βοηθούν πολύ. Είμαστε συμπαγείς και έχουμε πολύ καλή λειτουργία. Αν δεν δέχεσαι γκολ μπορείς με μία ευκαιρία να πάρεις τη νίκη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας».

Για το αν ο τίτλος θα κριθεί στα ντέρμπι ή όχι: «Αν συνεχίσουμε έτσι τότε ίσως τα ντέρμπι αποδειχτούν πολύ σημαντικα. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και δεν ξέρουμε τι θα γίνει, δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σαφήνεια. Το καλό θα ήταν να τελειώσει η υπόθεση τίτλος πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, αλλά ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο οπότε πρέπει να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας μέχρι το τέλος. Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο ΠΑΟΚ σε σχέση με το ματς του α' γύρου: «Είμαστε διαφορετικοί, γιατί προερχόμαστε από νίκες και έχουμε αυτοπεποίθηση. Επισης παίζουμε εντός έδρας και αυτό κάνει διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι η στιγμή στην οποία βρισκόμαστε, μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και αυτό είναι σημαντικό για μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα