Κωνσταντινίδης: Θα είναι η τελευταία χρονιά του Άρη στη Football League

Για τον φετινό Άρη, τη Δόξα Δράμας, αλλά και την εμπειρία του από το πρωτάθλημα Ιαπωνίας στο οποίο αγωνίζεται φέτος, μίλησε ο πρώην επιθετικός των κιτρινόμαυρων, Βασίλης Κωνσταντινίδης

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Libero 107,4»:

Για το πως προέκυψε η μεταγραφή του στην Ιαπωνία: «Επειδή έχω διαβατήριο Αυστραλίας, ένας μάνατζερ από εκεί, που είχε σχέσεις με ομάδες της Ασίας, με ενημέρωσε ότι έψαχναν ένα ψηλό σέντερ φορ. Μόλις πήγα εκεί

έμεινα άφωνος με το πως λειτουργούν και με τον επαγγελματισμό. Η οργάνωση είναι απίστευτη. Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Δούλεψα πολύ σκληρά για να μπω στο ρυθμό τους. Γιατί εμείς εδώ έχουμε πιο αργό ρυθμό, ενώ εκεί τρέχουν πολύ και κάνουν 2,5 ώρες προπόνηση. Ήταν ένα στοίχημα να αποδείξω ότι έχω τη φυσική κατάσταση να βοηθήσω. Μου πήρε ένα μήνα. Τώρα τελείωσα το πρωτάθλημα και έχουμε περίπου ένα μήνα διακοπές μέχρι τη προετοιμασία. Έχουν περιθώριο 10 μέρες για να ενημερώσουν κάθε ποδοσφαιριστή για το μέλλον του».

Για το αν έχει παρακολουθήσει τον Άρη: «Ναι, μέσω ίντερνετ έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες. Έχουμε 7 ώρες διαφορά και συνήθως βλέπω τα ματς του Άρη μετά από τις προπονήσεις. Βλέπω δύο πρόσωπα στον Άρη. Το πρώτο ημίχρονο που δε πατάει καλά και το δεύτερο που γυρίζει τα ματς».

Για την φετινή πορεία των "κιτρίνων": «Πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία χρονιά σε αυτή τη κατηγορία γιατί βλέπω ένα νέο πρόσωπο στον Άρη. Μπορεί να μην έχει τεράστια ονόματα και εφέ, αλλά έχει παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν και έχουν φιλοδοξίες».

Για το ότι η Δόξα Δράμας έχασε χρόνο και για τον αγώνα της Κυριακής: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Δόξας. Ότι δηλαδή τη τελευταία στιγμή συμμετείχε στην Β εθνική. Έχασαν χρόνο σε μεταγραφές και οργάνωση. Έχει από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία. Νομίζω ότι θα είναι τελικός και για τις δύο ομάδες. Γνωρίζω και πως αντιμετωπίζει η μια ομάδα την άλλη. Θα πάει στη δύναμη γιατί οι Δραμινοί περιμένουν όλη τη βδομάδα αυτό το παιχνίδι».

Για τις επαφές με παίκτες του Άρη: «Έχω επαφές με παίκτες του. Αυτό το καιρό όχι γιατί έλειπα, αλλά έχουμε επικοινωνία γενικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα