Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η επιστροφή της στο... σχολείο (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης εδώ και λίγο καιρό αλλά έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να πάρει το πτυχίο της! Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Μάλιστα, διάβασε πολύ στην εξεταστική του Σεπτεμβρίου και πέρασε τα μαθήματα της, με αρκετά καλούς βαθμούς.

Όμως ήρθε η στιγμή της πρακτικής.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πηγαίνει το τελευταίο διάστημα στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, για να κάνει μάθημα στους μαθητές του σχολείου, έτσι ώστε να μυηθεί στους τρόπους διδασκαλίας, κάτι που χρειάζεται για το πτυχίο της, στην Φιλοσοφική Σχολή. Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως η πρώτη μέρα της πίσω στο σχολείο δεν πήγε καθόλου καλά, καθώς οι μαθητές της έκαναν... καζούρα!

Πάντως, η Κωνσταντίνα Σπυρππούλου απτόητη συνεχίζει την πρακτική της σχεδόν καθημερινά. Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε έξω από το 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, με casual look! Δεν θύμιζε πολύ την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα που βλέπουμε στις βραδινές εξόδους της και ήταν με ένα απλό τζιν παντελόνι και αθλητικά.

Δείτε τις φωτογραφίες του tlife.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα