Καταγγελία κατά Πολάκη για διαφθορά και απόπειρα ενοχοποίησης του Γεωργιάδη

Για απευθείας αναθέσεις κατηγορρεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έκανε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, επισήμανε πως με υπογραφή του υπουργού δόθηκαν μέσα σε δύο χρόνια με απευθείας ανάθεση, χωρίς προκήρυξη, περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρία ασφάλειας για τη φύλαξη των κτηρίων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Πουλής, όπως αναφέρει το skai.gr, κατήγγειλε μάλιστα ότι συνεργάτες του κ. Πολάκη πίεζαν υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ να καταθέσουν ψευδώς ότι είχαν προσληφθεί παράνομα 23 άτομα, με παρέμβαση του πρώην υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη.

«Δεχόμασταν πιέσεις από συμβούλους του κ. Πολάκη να προχωρήσουμε σε ψευδείς βεβαιώσεις για το ζήτημα των 23 συνεργατών του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να υπάρξει πρόβλημα στον κ. Γεωργιάδη και φυσικά να έχουμε κι εμείς πρόβλημα μετά ως υπηρεσιακοί», ανέφερε ο κ. Πουλής.

Προσέθεσε δε ότι έχει ήδη κάνει την εν λόγω καταγγελία στην εισαγγελία διαφθοράς, που διεξάγει έρευνα για την πιθανότητα τέλεσης του αδικήματος της απιστίας κατά του Δημοσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα