Ιβιτς: Στόχος να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος

Στην επικείμενη αναμέτρη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο προπονητής του Δικεφάλου, Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος τόνισε ότι στόχο είναι η νίκη, η οποία θα "τελειώσει" την υπόθεση πρωτιά στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού στη NOVA:

Για την πρώτη θέση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

μετά από τέσσερα παιχνίδια: "Ξέρουμε την διαδικασία. Εχουμε ακόμα δύο παιχνίδια. Είμαστε στη θέση που θέλουμε να είμαστε και θα δώσουμε "μάχη" για να παραμείνουμε εκεί".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάει για δύο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ: "Κάθε παιχνίδι έχει στόχο την νίκη ο ΠΑΟΚ. Δεν πάμε ποτέ για την ισοπαλία. Αυτό σκεφτόμαστε να κερδίζουμε και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος. Γνωριζόστε καλά με την ΑΕΚ, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Υπάρχει κούραση, οι παίκτες δεν είναι τόσο συγκεντρωμένοι όσο σε προηγούμενα παιχνίδια και αυτά επηρεάζουν και τις δύο ομάδες. Είπα όμως είμαστε επαγγελματίες και θα δώσουμε το 100%".

Για το τι θέλει να δει από την ομάδα του: "Οσο πλησιάζει το τέλος είναι επόμενο να δίνουμε το βάρος στην ψυχολογία. Θέλω να δω αυτά που έχω δει στα περισσότερα φετινά παιχνίδια. Να έχουμε όρεξη, διάθεση για τη νίκη και να παίξουμε έξυπνα από την αρχή μέχρι το τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα