Ήττα του ΠΑΟΚ από την Φριντρισχάφεν στο τάι μπρέικ

Αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο ΠΑΟΚ έμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε από την Φριντρισχάφεν στο τάι μπρέικ, για την 3η αγωνιστική του CEV Champions League.

Με την στήριξη των οπαδών του στο "Παλατάκι", ο Δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε πολύ δυνατά στο ματς και έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη απέναντι

στην πανίσχυρη γερμανική ομάδα, όμως τελικά έμεινε με τον έναν βαθμό που του δίνει η ήττα με 3-2 σετ.

Στο πρώτο τους φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι στην PAOK Sports Arena, οι "ασπρόμαυροι" πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον β΄ όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ οι Γερμανοί που έφυγαν νικητές από την Πυλαία παρέμειναν στην πρώτη θέση με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Πλέον, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να αναζητήσουν την υπέρβαση για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Στα θετικά για την ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι ήταν η πολύ καλή εμφάνιση του Ουσίκοφ που είχε 21 πόντους στο ντεμπούτο του και ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στον αγώνα. Από πλευράς των φιλοξενούμενων ξεχώρισε ο Έλληνας διεθνής ακραίος, Πρωτοψάλτης, που είχε καθοριστική συμβολή για τη νίκη της Φριντρισχάφεν σε κρίσιμες φάσεις στο φινάλε.

Τα σετ: 25-17, 30-28, 14-25, 17-25, 9-15

Keywords
Τυχαία Θέματα