Ηλίας Παπαθεοδώρου: Μια νίκη κόντρα στην Τενερίφη, θα αλλάξει εντελώς την ψυχολογία μας

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για το παιχνίδι με την Τενερίφη, το τι θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του, ενώ τοποθετήθηκε σχετικά με την κατάσταση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, αλλά και του αντικαταστάτη του Κέβιν Ντίλαρντ.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Στην αρχική του τοποθέτηση,

στη media day του ΠΑΟΚ, είπε: "Είναι ένα παιχνίδι κόντρα στην Πρωταθλήτρια ομάδα της διοργάνωσης. Η Τενερίφη έχει διατηρήσει τον βασικό κορμό της συγκριτικά με το περσινό ρόστερ, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Και πάλι δεν καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι μαζί, θέλουμε όμως να δείξουμε καλό πρόσωπο και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Τη θέλουμε πολύ κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας".

Για το τι θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ αύριο στο παιχνίδι του: "Αυτό που θα αλλάξουμε είναι να ανοίξουμε το παιχνίδι μας να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και να βρούμε σκορ. Πρέπει να παίξουμε σε μεγαλύτερο εύρος γηπέδου να έχουμε καλύτερες αποστάσεις και ταυτόχρονα να είμαστε καλύτεροι σε άμυνα".

Για τον Κρουμπάλι και την αγωνιστική ετοιμότητα του Χαραλαμπόπουλου: "Ο Κρουμπάλι είναι χωρίς προπόνηση αρκετές ημέρες, είναι πολύ δύσκολο να συμμετέχει στο παιχνίδι, θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί, αλλά δύσκολο. Ο Βασίλης έκανε τέσσερις προπονήσεις, έχει να παίξει μπάσκετ όμως από τις 23 Ιουλίου, δεν είναι 100% έτοιμος σε ρυθμό. Θα δούμε αναλόγως πως θα πάει το παιχνίδι αν κάνει την πρώτη του συμμετοχή".

Για τον αντικαταστάτη του Ντίλαρντ: "Εχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ελέγχουμε, αξιολογούμε την αγορά και είναι σίγουρο πως ένας παίκτης ακόμα θα μας βοηθήσει. Εμείς θέλουμε να πάμε σε μια επιλογή που θα μας βοηθήσει όλη την χρονιά. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο βραχυπρόθεσμος είναι και μακροχρόνιος. Είχαμε στηρίξει πολλά στον Κέβιν και σίγουρα η αλλαγή του είναι μια διαφοροποίηση στο αρχικό μας πλάνο. Να αξιολογήσουμε την κατάσταση όντας όλοι μαζί. Είχαμε και έχουμε συνεχώς απουσίες και πλέον είναι δεδομένο πως ρυθμό θα βρούμε μόνο μέσα από τα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα