Η τριετής χορηγία και η επιθυμία για την ΚΑΕ Άρης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συναντήθηκε με τους Έλληνες εκπρόσωπους των Τούρκων επιχειρηματιών, και ενημερώθηκε για την πορεία των συζητήσεων, το πρόβλημα που υπάρχει και άκουσε το πλάνο τους για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο κ. Κολοβέτσιος που είναι ο άνθρωπος που έκανε την αρχική επαφή και ουσιαστικά αποτελεί τον «άνθρωπο» των Τούρκων επιχειρηματιών στις συζητήσεις ζήτησε αυτή την συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη προκειμένου να μπορέσει να τον πείσει να βοηθήσει ώστε να κλείσει η συμφωνία.

Ο

«Δράκος» ενημερώθηκε λοιπόν για το πλάνο της πλευράς των Τούρκων το οποίο περιλαμβάνει αρχικά μία χορηγική συμφωνία τριών ετών με ένα ποσό 5.000.000 ευρώ το οποίο θα μπει στα ταμεία της ΚΑΕ. Η συμφωνία θα αφορά τέσσερις εταιρείες οι οποίες θα αποτελούν τους βασικούς «πυλώνες» της συνεργασίας με την ΚΑΕ. Ποσό το οποίο θα βοηθήσει την ομάδα να κλείσει «τρύπες» που αφορούν οφειλές προς παίκτες και το άρθρο 99 αλλά θα δώσουν την δυνατότητα και στον Παναγιώτη Γιαννάκη να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να ενισχύσει την ομάδα την φετινή χρονιά.

Βέβαια εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Κολοβέτσιος και η εταιρεία του Kronos Holdings θα λάβουν και την νόμιμη προμήθεια από την συμφωνία, η οποία ανέρχεται στο 10% του συνολικού ποσού.

Η επιθυμία για τις μετοχές της ΚΑΕ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνομίλησε και με δύο Τούρκους επιχειρηματίες, προκειμένου να λάβει τις διαβεβαιώσεις ότι τα λεφτά υπάρχουν και άμεσα είναι στην διάθεση της ΚΑΕ για να κλείσει η συμφωνία. Σε εκείνο το σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS, ενημερώθηκε και για την επιθυμία των επιχειρηματιών να αγοράσουν την ΚΑΕ ΑΡΗΣ από τον Νίκο Λάσκαρη και ουσιαστικά να αποτελέσουν την νέα ιδιοκτησία της ομάδας. Μάλιστα του ανέφεραν ότι εφόσον προχωρήσει το πλάνο τους, τότε θα του προτείνουν και νέο συμβόλαιο μιας και θέλουν να τον διατηρήσουν στην τεχνική ηγεσία, μιας και πιστεύουν ότι είναι ο κατάλληλος για το επόμενο βήμα της ομάδας.

Το «αγκάθι» με Λάσκαρη

Παράλληλα στην συνάντηση που έγινε υπήρξε η ενημέρωση προς τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ότι ενώ οι συζητήσεις οδηγούσαν σε συμφωνία, η πλευρά Λάσκαρη έπαψε να επικοινωνεί και ουσιαστικά το θέμα «κόλλησε». Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγάλο «αγκάθι» είναι η διάσταση απόψεων όσον αφορά την εκταμίευση των χρημάτων. Ο Νίκος Λάσκαρης πρότεινε την δημιουργία μίας εταιρείας από τον ίδιο, μέσω της οποίας θα έρθουν τα χρήματα στην ΚΑΕ, την στιγμή που οι Τούρκοι επιχειρηματίες επιμένουν ότι αυτό πρέπει να γίνει μέσω της Kronos Holdings. Και μέχρι στιγμής καμία πλευρά δεν κάνει πίσω στην άποψη του.

Η επίσκεψη που δεν έγινε ποτέ

Το θέμα άρχισε να «χαλάει» μετά την αθέτηση της υπόσχεσης από την πλευρά της ΚΑΕ, για τελική συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Η ΚΑΕ είχε ενημερώσει επίσημα την πλευρά των Τούρκων επιχειρηματίων με έγγραφο ότι θα βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη ο Νίκος Λάσκαρης και ο Μάνος Λάσκαρης, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία. Αλλά αυτό το ταξίδι δεν έγινε ποτέ και ήταν κάτι που ενόχλησε ιδιαίτερα τους Τούρκους. Μάλιστα ο εκνευρισμός ήταν έντονος που ενημέρωσαν τον κ. Κολοβέτσιο ότι οι συζητήσεις παύουν και αποχωρούν από την προοπτική της συνεργασίας, αλλά τελικά αποφάσισαν να παραμείνουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια για συμφωνία.

Συνάντηση Γιαννάκη-Λάσκαρη

Μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με τον Νίκο Λάσκαρη και ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι και οι επαφές με τους Τούρκους επιχειρηματίες. Ουσιαστικά η συνάντηση που έγινε χθες, είχε ως στόχο πέρα από την ενημέρωση του «Δράκου», να προσπαθήσει να πιέσει την πλευρά Λάσκαρη προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

Βέβαια με βάση την αντίδραση του Δημήτρη Παπακυριάκη, έγινε σαφές ότι ουδείς στην ΚΑΕ γνώριζε για την συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη, ενώ αυτό ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι ο κ. Κολοβέτσιος «κατέβασε» την επίμαχη φωτογραφία από το facebook, από την συνάντηση με τον «Δράκο».

Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέχρι την συνάντηση Γιαννάκη-Λάσκαρη δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια απόφαση στο θέμα της χορηγίας, εκτός αν τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές στο θέμα της εκταμίευσης των χρημάτων.

Πηγή: allaboutaris.com

Keywords
Τυχαία Θέματα