Η απάντηση του Γιώργου Σαββίδη για την "πρόκληση" έξω από το γήπεδο του Άρη (ΦΩΤΟ)

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης απαντά στις αντιδράσεις, που προκλήθηκαν για το γεγονός ότι πήγε στο γήπεδο του Άρη στη Θεσσαλονίκη και φώναξε συνθήματα του ΠΑΟΚ.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως αυτή θα

είναι η τελευταία του δήλωση για φέτος.

«Καλή σας μέρα, αγαπητοί φίλοι!

Σε σχέση με την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ομάδα μας και την οικογένειά μου, θέλω να σας πω σήμερα ότι θα είναι η τελευταία μου δήλωση για φέτος. Δεν θα πω περισσότερα, απλά θα ακούσω και θα βγάλω τα συμπεράσματά μου (το έχω κάνει ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα).

Φυσικά και καταλαβαίνω ότι αυτό θα είναι πολύ δυσάρεστο για τα κορυφαία ελληνικά κανάλια (όλοι γνωρίζετε για ποια κανάλια μιλάω) και σας ζητώ συγνώμη για αυτό, γιατί δεν θα έχετε τίποτα για μένα και την οικογένειά μου, και ίσως η τηλεθέασή σας πέσει!

Θέλω απλά να σας υπενθυμίσω ότι δεν είπατε τίποτα για τη βοήθεια που παρέχεται από την οικογένειά μου, στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, γιατί αυτό δεν είναι ενδιαφέρον, αλλά το πως οδηγούσα γύρω από το γήπεδο του Άρη στις 5 η ώρα το πρωί, όταν κανείς δεν ήταν εκεί και αυτό το ονομάσατε «πρόκληση», ενδιαφέρουσα για όλους!

Τονίζω ότι δεν ήθελα να προκαλέσω κανέναν στις 5 το πρωί και αν ήθελα να προκαλέσω κάποιον, ξέρω πώς να το κάνω», γράφει μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτησή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα