Η Super League στηρίζει οικονομικά την Football League

Η Football League αναμένεται να ενισχυθεί οικονομικά από την Super League, ενώ βρίσκεται κοντά και στην εξεύρεση χορηγίας.

Όπως γνωστοποιήθηκε στο χθεσινό (23/11) Διοικητικό Συμβούλιο, η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να κλείσει χορηγία ύψους 200.000 ευρώ. Παράλληλα, την προσεχή Δευτέρα (28/11) θα υπάρξει συνάντηση με την Super League

η οποία αποφάσισε να συνδράμει με το ποσό των 120.000 ευρώ.

Με αυτά τα χρήματα θα πληρωθεί η Εφορία, ενώ μεταξύ άλλων, έγινε αποδεκτή και η πρόταση που κατέθεσε ο Απόλλων Πόντου, η οποία έδινε λύση σε ακόμα ένα σημαντικό θέμα της ασφάλισης των παικτών.

Σύμφωνα με αυτή αποφασίστηκε οι βασικές παροχές των παικτών να καλύπτονται από το ΙΚΑ, και τα όποια έξτρα από την ιδιωτική ασφάλιση που θα έχουν, με μια πενταμελή επιτροπή να είναι αυτή που θα αποφασίζει σε τι ποσοστό θα είναι ασφαλισμένοι από το ΙΚΑ αλλά και από την ιδιωτική τους ασφάλιση.

Τέλος στην ψηφοφορία που έγινε, ο παράγοντας του Αιγινιακού Θωμάς Σβαρνόπουλος εξελέγη δεύτερος αντιπρόεδρος της λίγκας, καθώς συγκέντρωσε οκτώ ψήφους έναντι τριών του προέδρου του ΟΦΗ Φώτη Τσάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα