Η Mugen "αγριεύει" το Honda Civic

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Βελτιώσεων του Τόκιο η Mugen παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή τη δική της πρόταση αισθητικής βελτίωσης για όλες τις εκδόσεις του Honda Civic, που τονίζει το δυναμισμό του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία, στόχος της ήταν να προσφέρει μια «αύρα» από το κορυφαίο Type-R σε όλες τις εκδόσεις του μικρομεσαίου μοντέλου και αν

μη τι άλλο, βλέποντας τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου, φαίνεται ότι το πέτυχε.

Έτσι λοιπόν ξεκινώντας με τις εξωτερικές επεμβάσεις, στο εμπρός μέρος του Civic η Mugen έχει προσθέσει μια νέα carbon γρίλια και ένα καινούργιο σπόιλερ χαμηλά στον προφυλακτήρα. Τα σπόιλερ συνεχίζονται και στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχουν και νέες πολυάκτινες ζάντες 19 ιντσών με διχρωμία.

Πολύ εντυπωσιακό είναι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, εκεί όπου η Honda τοποθέτησε έναν νέο, πιο δυναμικό προφυλακτήρα με κεντρικά τοποθετημένες διπλές εξατμίσεις, μια νέα αεροτομή ψηλά στην οροφή, αλλά και ένα πιο δυναμικό σπόιλερ.

Η Mugen τονίζει ότι θα προσφέρει το «φτιαγμένο» της Civic σε 5 διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, λευκό, μαύρο, ασημί και μπλε). Επίσης, στο εσωτερικό έχει τοποθετήσει μια νέα πλακέτα με το λογότυπό της, ένα καινούργιο κουμπί start/stop για τη μίζα, αλλά και σπορ πατάκια.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα