Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Τοπ 50 παγκοσμίως στο marketing!

Το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ανεβαίνει διαρκώς αλλά όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι όπου ήδη βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του ΝΒΑ, αλλά και στην επίδραση του στον τομέα του παγκόσμιου marketing.

Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε το sportspromedia.com (μπορείτε να τη δείτε εδώ) η οποία ετοιμάζει το σχετικό περιεχόμενο για όγδοη χρονιά, ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς βρίσκεται στη 41η θέση παγκοσμίως, μία θέση άκρως σημαντική αν αναλογιστούμε πως γίνεται αναφορά

σε ολόκληρο το φάσμα του αθλητισμού, σε άνδρες και γυναίκες!

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, μόλις τέσσερις παίκτες του μπάσκετ συγκαταλέγονται στη λίστα αυτή, τον Στεφ Κάρι που είναι δεύτερος μεταξύ όλων, τον Ράσελ Ουέστμπρουκ και τον Τζέιμς Χάρντεν που όμως τοποθετήθηκε πιο πίσω από τον Γιάννη!

Δέκα είναι ποδοσφαιριστές, έξι παίζουν γκολφ, πέντε τένις και τρεις μπέιζμπολ από τα σπορ που έχουν περισσότερα ονόματα στο Τοπ5, 20 προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ εκπροσωπούνται 19 χώρες και 22 σπορ συνολικά.

Στο Νο1 βρίσκεται ο πυγμάχος Άντονι Τζόσουα από τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ απουσιάζουν τα ονόματα των Μέσι, Ρονάλντο και Λεμπρόν Τζέιμς αλλά για συγκεκριμένο λόγο, αφού όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα, η έρευνα αφορά σε βάθος χρόνου επιρροής τριετίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα