Για μεζεδάκια στη Σκόπελο η βασίλισσα του Μπαχρέιν!

Στη Σκόπελο κάνει διακοπές η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η βασίλισσα αφίχθη στο νησί πριν από περίπου πέντε μέρες με την πολυτελή θαλαμηγό της My Alwaeli. Το λαμπερό γιοτ που έριξε άγκυρες στην κυματοθραύστη του λιμανιού, εντυπωσιάζει με τις ανέσεις του. Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης

και ψυχαγωγίας στις γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού, ενώ επισκέπτεται και τη Χώρα με διακριτική παρουσία. Την Παρασκευή γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στον Πάνορμο και ήταν ιδιαίτερα απλή.

Τα μέτρα ασφαλείας μπορεί να ήταν αυξημένα όμως η ίδια κάθισε δίπλα από τους υπόλοιπους πελάτες και δοκίμασε παραδοσιακές νοστιμιές. Αμέσως μετά αποχώρησε και επέστρεψε στη βάση των καλοκαιρινών της διακοπών στο πανέμορφο νησί των σποράδων.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ταχυδρόμου Βόλου, ο ισχυρός άνδρας της Ferrari και αναγεννητής της FIAT Σέρτζιο Μαρκιόνε αποχώρησε ικανοποιημένος από τη Σκόπελο. Η πολυτελής θαλαμηγός του, που βρισκόταν επί μέρες αγκυροβολημένη, έπλευσε προς άγνωστο προορισμό. Επιβλητική και με θέα που κόβει την ανάσα, απέσπασε βλέμματα θαυμασμού και με τον απόπλου. Η Σκόπελος αυτήν την περίοδο έχει πλημμυρίσει από τουρίστες. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βασιλούδη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα αγγίζει το 100%.

Keywords
Αναζητήσεις
μαυρο γιοτ σκοπελο σήμερα
Τυχαία Θέματα