Γ. Μπουτάρης: Όταν ήταν άρρωστη η γυναίκα μου έψαχνα χασίς για να της δώσω

Υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης για ιατρικούς λόγους τάχθηκε σήμερα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Σήμερα" στον ΣΚΑΪ όταν ήταν άρρωστη η γυναίκα του, έψαχνε χασίς για να της δώσει ως παυσίπονο.

«Σε όλο τον κόσμο είχε νομιμοποιηθεί. Η γυναίκα μου είχε καρκίνο, πέθανε από καρκίνο. Όταν είχε διάφορους πόνους εγώ έψαχνα να βρω χασίς γιατί της έδινα χασίς

με ιατρική συμβουλή. Ο γιατρός μου είπε ότι το χασίς είναι μία μορφή παυσίπονου, η οποία μπορεί να απαλύνει την κατάσταση», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

Ερωτηθείς για τα επεισόδια μπροστά στο θέατρο Αριστοτέλειον μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ τόνισε «αυτά γίνανε από μία ομάδα περίεργων. Δεν μπορών να τους πω ακριβώς αναρχικούς, αλλά ακραίους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μεσαίωνας. Αυτά παλιότερα δεν γινόταν. Έχει ξεσαλώσει το σύστημα».

Για το άσυλο στα πανεπιστήμια και τον αν υπάρχει ανοχή των καθηγητών σημείωσε ότι «οι καθηγητές φοβούνται να πάρουν μία απόφαση να φωνάξουν την Αστυνομία, να έρθει η Αστυνομία, να μπαγλαρώσει όλους αυτούς τους περίεργους, οι οποίοι νομίζουν ότι έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Έχουν χτίσει πόρτες και έχουν βάλει μέσα τους καθηγητές. Δεν γίνεται να συνεχίσει αυτό ο πράγμα. Άσυλο θα πει εκφράζω ελεύθερα τις απόψεις μου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να προκαλώ βία. Αν γίνει μία καταγγελία η Αστυνομία οφείλει να έρθει να τους μαζέψει», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Αναφορικά με την μαθηματική παρέλαση ο ίδιος επανέλαβε πως δεν θα πάει. «Θα πάει εκπρόσωπος του δήμου στη μαθητική παρέλαση. Παλαιότερα κάναμε παρελάσεις σαν στρατιωτάκια. Τώρα βλέπεις ένα ρεμπέτ ασκέρ να περπατάει και σε πιάνει θλίψη. Με ενοχλεί και σαν αισθητική παρουσία και με ενοχλεί στην ουσία διότι προετοιμάζεις στρατιώτες».

Ερωτηθείς για τον αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του 2019 είπε «εμένα μου αρέσει η δουλειά που κάνω και έχω πει ότι θα είμαι μέχρι 100 χρονών δήμαρχος».

Για τον Τσίπρα και το ταξίδι στις ΗΠΑ επισήμανε ότι «ο αντιμερικανισμός στην Ελλάδα υπάρχει, ούτε εξανεμίζεται με την επίσκεψη ενός πρωθυπουργού ή τα χαμόγελα και τις χειραψίες. Η αριστερά τη δουλειά της κάνει, ο Τσίπρας είναι έξυπνος. Ο Τσίπρας κοιτάει το συμφέρον της Ελλάδας. Δεν τον στηρίζω έχει κάνει άπειρες σαχλαμάρες».

Τέλος, για το αποτεφρωτήριο τόνισε: «Εμείς περιμένουμε μία υπογραφή για να ξεκινήσουμε το αποτεφρωτήριο, πέντε χρόνια περιμένω να οριστικοποιηθεί η διαδικασία και όλη η νομοθεσία για να μπορέσουμε να κάνουμε το αποτεφρωτήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα