Φρικτό έγκλημα στην Ινδία: Σκότωσε την κόρη του γιατί μίλησε με ένα αγόρι!

Ένα φρικτό έγκλημα για λόγους τιμής συνέβη στην Ινδία, όπου ένας πατέρας σκότωσε την κόρη του. Το έγκλημα του 13χρονου κοριτσιού ήταν ότι μίλησε με έναν συμμαθητή της στο δρόμο...

Αρχικά ο θάνατος της μικρής Ραντίκα αντιμετωπίστηκε ως αυτοκτονία, καθώς το σώμα της βρέθηκε καμένο σε μεγάλο βαθμό. Η νεκροψία όμως έδειξε σημάδια κακοποίησης, που οδήγησαν τις αρχές στην λεπτομερή εξέταση της υπόθεσης.

Οι γονείς της δεν άργησαν να ομολογήσουν πως δράστης του εγκλήματος ήταν ο ίδιος της ο πατέρας, ενώ και η μητέρα είχε πλήρη συνενοχή.

Την είχαν δει να μιλά σε ένα αγόρι, σε έναν συμμαθητή της και θεώρησαν ότι προσβάλει την τιμή της οικογένειας στο χωριό.

Το κορίτσι αρνήθηκε πως συνέβη οτιδήποτε περισσότερο από μια απλή κουβέντα, όμως ο πατέρας της εξοργίστηκε και την χτύπησε βάναυσα, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν πως χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο και το διέλυσε.

Αφού συνειδητοποίησαν πως το κορίτσι είχε πεθάνει, φοβήθηκαν μην συλληφθούν και επιχείρησαν να καλύψουν το έγκλημα. Περιέλουσαν το πτώμα με κηροζίνη και του έβαλαν φωτιά. Κατόπιν, πήραν οι ίδιοι την αστυνομία και ανέφεραν πως η κόρη τους αυτοπυρπολήθηκε γιατί έπασχε από κατάθλιψη...

Keywords
Τυχαία Θέματα