Φώφη Γεννηματά: Δεν θα συμμετάσχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις

Στη διαβεβαίωση ότι " δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα σε νέα αδιέξοδα", προχώρησε μιλώντας στην ΕΡΤ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

"Εδώ που έχουμε φτάσει η λύση περνά μέσα από εκλογές.

Εμείς δεν μπορούμε να τις επιβάλλουμε ως αντιπολίτευση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να συμβάλουμε ώστε να υπάρξει ένα σχέδιο για να υπάρξει λύση και συνεννόηση την επόμενη μέρα. Αδύναμες κυβερνήσεις δεν μπορούν να δώσουν λύση για τη χώρα. Απαντώ ευθέως: Δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα, μέσα σε καθεστώς πόλωσης, σε νέα αδιέξοδα. Το μοντέλο αυτό – όπως είναι και η σημερινή κυβέρνηση – έχει αποτύχει",τόνισε

Η κ. Γεννηματά κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ν.Δ. ότι προσπαθούν συστηματικά να μετατρέψουν το ΠΑΣΟΚ σε «μαύρο πρόβατο» για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα με το ξέσπασμα της κρίσης και σημείωσε ότι, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προστατεύουν τις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή μεταξύ του 2004 και του 2009 από τη διερεύνηση των ευθυνών τους για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό.

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν την πλήρη ευθύνη για όσα συμβαίνουν στη χώρα μετά το 2015, καθώς παρέλαβαν πλεόνασμα και έναν μικρό πλην θετικό ρυθμό ανάπτυξης», συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος ευχήθηκε στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη να βγει γερός και δυνατός από την περιπέτεια της υγείας του, σημειώνοντας ότι και η ίδια έχει δώσει ανάλογη μάχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα