Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο Survivor λιποθύμησα, απλά δεν προβλήθηκε

Όσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρισκόταν στο Survivor σχολιάστηκε έντονα η φουσκωμένη της κοιλιά και το γεγονός πως φαινόταν ιδιαίτερα πρησμένη καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η ίδια εξηγεί στο People: «Το πρώτο δίμηνο είχα χάσει τουλάχιστον επτά κιλά. Ύστερα, όμως, από το πάρτι της ένωσης, τα έπαθλα πλήθυναν και μας έμεναν πολλές ποσότητες από τις προμήθειες που είχαμε. Στην αρχή, που ήμασταν δώδεκα άτομα, τρώγαμε από δύο κουταλιές

ρύζι ο καθένας. Στην πορεία, όμως, με τις αποχωρήσεις, τρώγαμε από μία κούπα ρύζι ο καθένας.

Στο παιχνίδι αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα υγείας. Από το Φεβρουάριο μέχρι σήμερα που μιλάμε μου έχει κοπεί η περίοδος. Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στη ζωή μου. Μετά, είχα θέματα με το στομάχι και το συκώτι μου και έκανα εξετάσεις. Το καλό ήταν πως είχαμε γιατρούς για ό,τι χρειαζόμασταν. Μέχρι και το λάστιχο από το μπουστάκι που ακουμπούσε στο στομάχι μου με πονούσε σε υπερβολικό βαθμό. Τελικά έκανα υπέρηχο και οι γιατροί μού βρήκαν λίπος στο συκώτι, κάτι που πρέπει να το παρακολουθώ. Συν τοις άλλοις, είχα και τυμπανισμό. Όλα αυτά τα προβλήματα με επηρέασαν πολύ στη συμπεριφορά μου».

Για το στιγμιότυπο από ένα αγώνισμα όπου στο τέλος την πλησιάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και φωνάζει δυνατά σε όλους «Αφήστε με», ένα περιστατικό που συζητήθηκε από τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λέει: «Δεν εκνευρίστηκα με τον Ντάνο. Απλά ήταν όλοι πάνω από το κεφάλι μου, μόλις είχα κερδίσει στο αγώνισμα και δεν με άφηνε να πάρω ανάσα. Αισθανόμουν πως τέλειωνε το οξυγόνο. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα λιποθύμησα, απλά δεν προβλήθηκε. Είχαν έρθει γιατροί και μου έριχναν νερά».

Keywords
Τυχαία Θέματα