Έστω και ένας τουρίστας να έρθει στη Θεσσαλονίκη λόγω του Τσανγκ θα είναι κέρδος

Την πρόθεση του να βοηθήσει το δήμο Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια που κάνει για να προωθήσει την πόλη, εξέφρασε, ο γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, Ορέστης Τσανγκ.

Ο Κινέζος επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκης

είχε συναντηθεί πριν από περίπου μία εβδομάδα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Σπύρο Πέγκα για εξεταστούν οι προοπτικές που μπορεί να έχει μια συνεργασία για την προβολή της πόλης στην χώρα της Ασίας και όχι μόνο. Αυτό είναι το ρεπορτάζ που αφορά το δήμο Θεσσαλονίκης και τον Ορέστη Τσανγκ, μέσα σε λίγες σειρές.

Ξαφνικά σχετικοί και άσχετοι με τα θέματα του δήμου και του τουρισμού γενικότερα, ξεκίνησαν να ασκούν κριτική στον Γιάννη Μπουτάρη και τον Σπύρο Πέγκα που αποφάσισαν να προβάλλουν, μία συνεργασία, που ακόμα δεν έχει κλείσει, με ένα παίκτη ριάλιτι. Ποιο είναι αρνητικό του Ορέστη Τσανγκ; Ήταν παίκτης ριάλιτι. Ωραία τι άλλο; Πρόσφατα σε ταξίδι μου στην Σκόπελο, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι αρμόδιοι για θέματα τουρισμού , πουλούσαν τον Πρόδρομο! Ναι τον κουμπάρο από το Big Brother, η μπογιά του οποίου περνάει ακόμα. Και αναρωτιέμαι! Η Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί για λίγους μήνες έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή έχει 23.000 ακόλουθους στο facebook, όλα τα κανάλια τον παίρνουν από πίσω και σχεδόν κάθε του δήλωση γίνεται viral; Όχι για κάποιους δεν μπορεί. Δεν μπορεί γιατί δεν τους αρέσει το Survivor, ξεχνώντας ότι το παρακολουθεί σχεδόν όλη η Ελλάδα . Ωστόσο ξέρουν τα πάντα γύρω από αυτό. Μάλιστα το χρησιμοποιούν για να πάρουν και λίγα like παραπάνω.

Για μένα η επιλογή να χρησιμοποιήσει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τουριστικούς σκοπούς και προβολή της πόλης τον Ορέστη Τσανγκ είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή. Κακό σίγουρα δεν θα κάνει. Μόνο καλό μπορεί κάνει στην πόλη η απόφαση αυτή. Έστω και ένας τουρίστας να έρθει λόγω του Τσανγκ θα είναι κέρδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα