Εντυπωσιακές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά και "άρωμα" κινηματογράφου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Πρωτότυπες ενδυματολογικές δημιουργίες φτιαγμένες από πλαστικές σακούλες, ποπ κορν, μπομπίνες, φτερά, τσουβάλια κάθε είδους, χαρτιά περιτυλίγματος και πολλά ακόμη έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι επισκέπτες της έκθεσης ενδυμάτων που εγκαινιάστηκε σήμερα στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης.

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν

σήμερα στα εγκαίνια της Έκθεσης στο περίπτερο του κήπου του Απογευματινού Ήλιου για θαυμάσουν μερικά από τα εντυπωσιακά ρούχα από ανακυκλώσιμα υλικά, τα οποία συνδυάζουν την μόδα με τον κινηματογράφο.

«Η έκθεση είναι μια ευκαιρία για τον κόσμο να δει τα ρούχα από κοντά και να δει τις λεπτομέρειες, τις ιδέες γιατί φέτος το θέμα είναι το σινεμά. Κάθε καλλιτέχνης επέλεξε μια ταινία και μέσω των ρούχων έδωσε με τον τρόπο του μια απάντηση», ανέφερε στο Thestival.gr ο αρχιτέκτονας, ένας εκ των επιμελητών της Έκθεσης και μέλος των Φίλων της Νέας Παραλίας, Bernard Cuomo.

Η επιτυχημένη έκθεση που τράβηξε τα βλέμματα των Θεσσαλονικέων έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες της για το κοινό από τις 26 Οκτωβρίου, ενώ θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

Μετά την εντυπωσιακή πασαρέλα που κέρδισε τους Θεσσαλονικείς τον περασμένο Σεπτέμβριο η έκθεση έρχεται να ομορφύνει για μία ακόμη φορά τη Νέα Παραλία δίπλα στο πλακόστρωτο.

Στην πασαρέλα συμμετείχαν 52 δημιουργίες από 25 σχεδιαστές, ενώ στην έκθεση εκτίθενται λιγότερα έργα λόγω του περιορισμένου χώρου του περιπτέρου.

Την πασαρέλα και την Έκθεση διοργανώνουν για ακόμη μια χρονιά οι Φίλοι της Νέας Παραλίας.

Συμμετέχουν με δημιουργίες τους στην έκθεση οι: Νίκος Γλαβίνας, Νικολέτα Τσικώτη, Ιλεάνα Καμπαδάκη / Dressmeup, Άννα Μηλώση, Βασιλική Μικρού, Αναστασία Βελισσαροπούλου, Στέλλα Παρασχά, Ράνια Αφεντούλη, Μπερνάρ Κουόμο, Σοφία Μπομπορίδου, Τεχνηέσσα, Δήμητρα Χρουσαλά, Ανθή Γιαννοπούλου, η ομάδα των Μαρία Κεχρινιώτη, Ρένα Στολίδου, Κατερίνα Λεπτίδου, Δημήτρης Ψυχογιός & Βέρα Εμμανουηλίδου, η ομάδα των Μαρία Γεωργίου & Πολυξένη Παυλίδου, Ευδοκία Ηλιοπούλου, Κατερίνα Σταύρου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, η ομάδα των Αναστασία Παπαδοπούλου, Βανέσα Τσακαλίδου & Ελευθερία Δισλή και η ομάδα των Δέσποινα Σουροβίκη, Ελένη Σατραζάνη , Ειρήνη Θεοχαροπούλου & Ειρήνη Σαμαρά, Παναγώτα Καρβουνιάρη και Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα