"Εντάξει": Ένας- ένας εγκαταλείπουν το καράβι οι άνθρωποι της διοίκησης Μπουτάρη

Απαντήσεις ζητά η δημοτική παράταξη «Εντάξει», σχετικά με την παραίτηση της αντιδημάρχου Αστικής Ανθεκτικότητας και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την ανάληψη της θέσης της Περιφερειακής Διευθύντριας για την Ευρώπη και Μέση Ανατολή στον Οργανισμό των «100 Ανθεκτικών Πόλεων».

«Προκύπτουν πάρα πολλά ζητήματα, σε διάφορα επίπεδα, όταν αντιδήμαρχος που υπηρετεί συγκεκριμένη θέση, προασπίζοντας τα συμφέροντα του δήμου Θεσσαλονίκης,

ξαφνικά και απροειδοποίητα βρίσκεται σε σχέση επαγγελματικής εξάρτησης με φορέα συνεργαζόμενο πολλαπλώς με το δήμο Θεσσαλονίκης. Απαιτούνται απαντήσεις», αναφέρει η παράταξη, σε ανακοίνωσή της.

«Αυτό, πάντως, που παρατηρεί κάποιος είναι πως, ένας – ένας, οι άνθρωποι της Διοίκησης του Δήμου εγκαταλείπουν το καράβι. Αντιδήμαρχοι καρατομούνται, πρόεδροι καθαιρούνται, σύμβουλοι της διοίκησης αντιπολιτεύονται, διαμερισματικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι παραιτούνται. Γεννιέται το εύλογο ερώτημα: Θα μείνει, κανείς, να διοικήσει;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα