Ενημερωτική συνάντηση του Δικτύου City Challenge στη Θεσσαλονίκη

Το Δίκτυο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών των ΟΤΑ (Δίκτυο City Challenge) πραγματοποίησε σήμερα στη Θεσσαλονίκη ενημερωτική συνάντηση των μελών του. Το Δίκτυο συγκροτήθηκε και λειτουργεί με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ και απαρτίζεται από στελέχη των Δήμων της Χώρας.

Το Δίκτυο, μέσω των κατάλληλων τεχνολογικών εργαλείων, προωθεί συντονισμένα δράσεις σε όλο το φάσμα των διαδικτυακών υπηρεσιών των Δήμων (e-παράβολο, Μητρώο Φυσικών Προσώπων, στοιχεία Ε9), στις Εφαρμογές των Έξυπνων Πόλεων, την Διαλειτουργικότητα με την Κεντρική Δημόσια Διοίκηση, την Εσωτερική Οργάνωση των Δήμων, τα Επιχειρησιακά Προγράμματα κ.λπ.

Στην ενημερωτική συνάντηση, συμμετείχαν μέλη του (στελέχη των Δήμων) από την Κεντρική Μακεδονία, την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, την Δυτική Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Ήπειρο. Τις εργασίες της συνάντησης άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ , δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και υπογραμμίζοντας την σημασία της εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και της μεταξύ των Δήμων στενής συνεργασίας για την από κοινού αξιοποίηση των διατιθέμενων, μέσω του Δικτύου, εργαλείων.

Ακολούθησαν εισηγήσεις, σύμφωνα με το πρόγραμμα, και ευρεία συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων στελεχών των Δήμων της Βόρειας Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα