Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες με το background του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Πράσινους, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα, παρουσιάζει το επίσημο site της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, paokfc.gr.

Αναλυτικά:

#6 φορές έχει υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό για τα Play

Offs του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δικέφαλος σε αυτά τα παιχνίδια έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία, ενώ η ομάδα της Αθήνας έχει επικρατήσει δύο φορές.

#2 φορές το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος. Την σεζόν 2013-14 ο Δικέφαλος επικράτησε 1-0 με γκολ του Βούκιτς, ενώ το 2015-16 οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 (17’ Ροντρίγκες – 26’ Λουντ).

#5 γκολ έχει σημειώσει ο ΠΑΟΚ στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό για τα Play Offs. Αυτά τα έχουν σημειώσει πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές με τους Αθανασιάδη – Ελ Ζαρ – Σαλπιγγίδη – Βούκιτς – Ροντρίγκες να είναι αυτοί που έχουν βάλει το όνομα τους σε αυτή τη λίστα.

#3 φορές έχει πάρει την πρώτη θέση της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ στον θεσμό. ενώ τις υπόλοιπες έξι νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός. Τώρα, ο Δικέφαλος, θέλει να το κάνει για δεύτερη διαδοχική χρονιά, κάτι που δεν το έχει καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

#4 νίκες και μια ισοπαλία έχει στους οκτώ αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των Play Offs της Super League ο ΠΑΟΚ. Μετράει ακόμη τρεις ήττες, όπου η μια ήταν εντός έδρας, το 2012 από τον Ατρόμητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα