Ένας απέραντος σκουπιδότοπος το κέντρο της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ)

Δυσοσμία και ξεχειλισμένοι κάδοι. Αυτή είναι η εικόνα που συναντάει κανείς σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες κάνει ανυπόφορη την κατάσταση στην πόλη.

Οι εργαζόμενοι στον δήμο Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να συνεχίσουν την κατάληψη στο αμαξοστάσιο, με αποτέλεσμα να μην βγει κανένα απορριμματοφόρο στους δρόμους.

Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιήσουν αποχή,

ενώ σήμερα θα συνεδριάσουν και πάλι προκειμένου να αποφασίσουν αν κατά την αποχή θα επιτρέψουν να βγει στους δρόμους προσωπικό ασφαλείας.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου να κρίνει αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων τους, ενώ ζητούν νομοθετική ρύθμιση για νομιμοποίηση όλων των εργαζομένων.

Από την άλλη ο δήμος Θεσσαλονίκης, προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής με τον γενικό γραμματέα του δήμου, Θωμά Ψαρρά να έχει διαμηνύσει πως αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ο δήμος Θεσσαλονίκης θα απευθυνθεί σε ιδιώτη, ενώ μιλώντας χθες στο thestival.gr, αναρωτήθηκε γιατί δεν έχει επέμβει εισαγγελέας.

Δείτε φωτογραφίες από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα από τις οδούς Ίωνος Δραγούμη, Μητροπόλεως, Καρόλου Ντηλ, Κομνηνών, Κούσκουρα και Τσιμισκή:

Keywords
Τυχαία Θέματα