Ένα street action για τη νόσο της λύσσας αύριο στην πλατεία Αριστοτέλους

Ένα street action με σκοπό την ενημέρωση για τη νόσο της λύσσας θα πραγματοποιηθεί αύριο στο αγάλμα του Αριστοτέλη, στην πλατεία Αριστοτέλους.

Πρόκειται για την πρώτη δράση της IVSA για τη σεζόν 2017-2018.

Θα διαρκέσει από τις 10.00 εως τις 15.00

Ποια είναι η I.V.S.A.

Η International Veterinary Students' Association (I.V.S.A.) Θεσσαλονίκης είναι ενεργό μέλος της I.V.S.A. από το 2009. Σκοπός της I.V.S.A.

είναι να διευρύνει τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς ορίζοντες των φοιτητών Κτηνιατρικής, να προβάλλει με κάθε πρόσφορο μέσο τη σπουδαιότητα της Κτηνιατρικής Επιστήμης και να φέρει σε επαφή τους φοιτητές Κτηνιατρικής από τα διάφορα μέρη του κόσμου. Αυτό επιτυγχάνεται με την διεκπεραίωση δραστηριοτήτων όπως εκπαιδευτικά σεμινάρια, δράσεις ενημέρωσης κοινού, πραγματοποίηση ομαδικών ανταλλαγών με παραρτήματα της I.V.S.A. άλλων χωρών, συμμετοχή σε διεθνείς εκδηλώσεις όπως Workshops και συνέδρια, διοργάνωση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων (εκδρομές, πάρτυ) και εκδοση περιοδικού κτηνιατρικού περιεχομένου (‘Αδέσποτος’).

Πληροφορίες σχετικά με την I.V.S.A. Θεσσαλονίκης και τις δράσεις της μπορείτε να βρείτε στο www.ivsa.gr και πληροφορίες σχετικά με την I.V.S.A. International μπορείτε να βρείτε στο site www.ivsa.org και στην σελίδα της στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα