Έκτακτη διακοπή φυσικού αερίου στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης

Έκτακτη διακοπή φυσικού αερίου βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

Η διακοπή σύμφωνα με την ενημέρωση από την Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), θα διαρκέσει από τις 10.00 έως τις 13.00.

Οι έκτακτες εργασίες εκτελούνται στο πλαίσιο της εκτέλεσης αναβάθμισης του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου

Αναλυτική η ανακοίνωση της ΕΔΑ

ΘΕΣΣ:

Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη προσωρινή διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στη Δημοτική ΚοινότηταΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη την ΤΕΤΑΡΤΗ08/11/2017 με εκτιμώμενες ώρες 10:00-13:00.

Οι έκτακτες εργασίες εκτελούνται στο πλαίσιο της εκτέλεσης αναβάθμισης του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο 5 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ 487/Β/20-02-2017).

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, προβαίνει στις ανωτέρω εργασίες, προκειμένου να τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο οι περιοχές της Εξοχής και του Χορτιάτη.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές στηΔημοτική ΕνότηταΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥνα μη προβούν σε καμία χρήση φυσικού αερίου στο εν λόγω διάστημα και να κλείσουν τις βάνες μετά το μετρητή, ώστε να μπορούν να θέσουν την εγκατάστασή τους σε λειτουργία με ασφάλεια μετά την επανέναρξη της παροχής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, ο καταναλωτές μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο11 150".

Keywords
Τυχαία Θέματα