Έκπληξη! Εκτός Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας!

O Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί από το Survivor, λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού. Το μοντέλο και παρουσιαστής δεν κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα, παρότι όσες φορές ήταν υποψήφιος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εξολόθρευε τους αντιπάλους του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Στην 24ωρη ψηφοφορία

που είχε πραγματοποιηθεί όταν ακόμη στο παιχνίδι συμμετείχαν εννέα άτομα, ο Σπαλιάρας συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από τους δύο αντιπάλους του κι έτσι είναι ο τελευταίος που τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό έχουν ήδη εξασφαλίσει ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ Βασάλος και Αναγνωστόπουλος, θα διεκδικήσουν επίσης να φτάσουν στο τελευταίο στάδιο του παιχνιδιού.

Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο Γιάννης Σπαλιάρας σχολίασε: «Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω και να μπω στην τετράδα. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι τώρα. Νομίζω ότι ο Κώστας σίγουρα αγωνιστικά το αξίζει περισσότερο. Έχει πετύχει πολύ περισσότερες νίκες και του εύχομαι καλή επιτυχία και στην συνέχεια όπως και στον Κωνσταντίνο. Αισθάνομαι πολύ καλά που είμαι ο τελευταίος από την ομάδα μου που παρέμεινε. Φυσικά πάντα υπάρχει το παραπάνω. Θα ήθελα να μπω στην τετράδα και ό,τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί από εκεί και μετά. Από την άλλη όμως ειλικρινά αισθάνομαι πολύ γεμάτος και σίγουρα είναι κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο».

Keywords
Τυχαία Θέματα