Ειρήνη Παπαδοπούλου: Φωτογραφίζεται με καυτά μαγιό και αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή της σήμερα! (ΦΩΤΟ)

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει επιστρέψει από τις εξωτικές όσο και... εξουθενωτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου με ακόμα μεγαλύτερη δημοτικότητα στις βαλίτσες της. Η τραγουδίστρια ποζάρει με σέξι μαγιό για το νέο τεύχος του περιοδικού Celebrity και μίλησε για την εμπειρία της στο «Survivor», τα νεότερα στα επαγγελματικά της και για το diet & fitness πρόγραμμά της αυτόν τον καιρό.

Για το Survivor δήλωσε ότι «Το “Survivor” ήταν για μένα μια εμπειρία ζωής και μια δοκιμασία που με έκανε πιο δυνατό άνθρωπο, αφού πλέον ξέρω ότι μπορώ να επιβιώσω σε οποιαδήποτε συνθήκη. Αυτό που αποκόμισα είναι ότι τελικά δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσει η ψυχική δύναμη του κάθε ανθρώπου. Δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά, αλλά“ποτέ μην λες ποτέ”».

Για τις διατροφικές της συνήθειες

«Το καλοκαίρι πρέπει να τρώμε ελαφριά και συχνά γεύματα, να πίνουμε πολλά υγρά και να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες στη θάλασσα και όχι μόνο ηλιοθεραπεία. Εννοείται ότι και στο σπίτι μας μπορούμε να κάνουμε τις βασικές ασκήσεις για το σώμα μας. Επίσης, μια βόλτα με το ποδήλατο στις διακοπές μας είναι απολαυστική αλλά και καλή γυμναστική. Το βασικότερο, όμως, είναι να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα