Δύσκολες ώρες για την Ρίκα Διαλυνά - Πέθανε ο σύζυγός της

Δύσκολες στιγμές περνά η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά, αφού ο σύζυγός της, Νίκος Χρυσικόπουλος έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Το ζευγάρι ήταν μαζί τα τελευταία 36 χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο σύζυγός της, τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Το 2011 χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με νέα αναίμακτη επαναστατική

μέθοδο. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, όμως, οδηγήθηκε και πάλι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν του έδιναν πολλές μέρες ζωής. Ωστόσο, το πάλεψε όσο μπορούσε, έχοντας μέρα νύχτα στο πλευρό του την αφοσιωμένη Ρίκα Διαλυνά, στην οποία συμπαραστέκονται αγαπημένοι τους φίλοι, μεταξύ αυτών και ο Ζάχος Χατζηφωτίου.

Η ανάρτηση της γυναίκας του Ρίκας Διαλυνα, στα social media καθηλώνει: «Η ζωή θέλησε να μου προσφέρει απλόχερα μεγάλες χάρες, όμως ο πόνος τώρα που "ο άνθρωπος μου" έφυγε, είναι τόσο πολύ μεγαλύτερος. Τα χέρια μας τα κρατούσαμε σφιχτά και ενωμένα μέχρι χθες το βράδυ, σαν να μην θέλαμε να αφήσουμε τη ζωή να μας χωρίσει. Τώρα τα νιώθω άχρηστα και δεν ξέρω που να τα τοποθετήσω. Όμως με ευλάβεια τα ακουμπώ στην καρδιά μου για να σου πω για μια ακόμη φορά: "Νίκο μου σ΄αγάπησα, θα σ'αγαπώ για πάντα!". Η Ρίκα σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα