Δημήτρης Γιαννούλης: Μεγάλος μου στόχος να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ

Για τον δανεισμό του στον Ατρόμητο για τα επόμενα δυο χρόνια αλλά και για τον μεγάλο στόχο που έχει στην καριέρα του, μίλησε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιαννούλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Libero FM 107.4":

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στον Ατρόμητο, όπως κι ο αδερφός του: «Δεν ξέρω αν είναι μοιραίο. Χάρηκα κι εγώ κι ο αδερφός μου που θα παίξω στον Ατρόμητο. Ισχύει ότι ο αδερφός μου έκανε τα καλύτερα του ποδοσφαιρικά χρόνια στο Περιστέρι».

Για την επιλογή

του Ατρομήτου: «Ένιωσα πολύ ωραία, ζεστασιά, ότι ο Ατρόμητος με θέλει για να βοηθήσω για αυτό κινήθηκα γρήγορα για να κλείσω στον Ατρόμητο».

Για το ότι υπέγραψε για διετή δανεισμό: «Ήταν πρόταση του Ατρομήτου, την οποία δέχτηκα κι εγώ κι ο ΠΑΟΚ και καταλήξαμε εκεί. Το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ λήγει το 2020 και το 2019 λήγει ο δανεισμός μου με τον Ατρόμητο. Δεν υπάρχει όρος να μην αγωνιστώ κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι απομακρύνονται νέοι Έλληνες παίκτες από τον ΠΑΟΚ φέτος: «Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια εξήγηση. Η τύχη βοηθά τους παίκτες να καθιερωθούν σε μία ομάδα. Δεν πιστεύω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο στον ΠΑΟΚ, έτυχε απλά να φύγουν αρκετοί νέοι Έλληνες παίκτες».

Για το αν θέλει να φτάσει τις επιδόσεις του αδερφού του στον Ατρόμητο: «Μακάρι να κάνω τις χρονιές του αδερφού μου στον Ατρόμητο και το ίδιο και ο Ατρόμητος, να επαναλάβει εκείνες τις χρονιές. Έφτασαν τελικό Κυπέλλου και έπαιξαν Ευρώπη».

Για το αν ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και για να τον παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ: «Παίζει ρόλο το ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπορούν να σε δουν περισσότερο όταν είσαι εδώ στον Ατρόμητο. Και για αυτό έκανα αυτή την επιλογή σε συνδυασμό με το ότι ένιωσα ότι με θέλουν».

Για την εμπειρία του στην Κύπρο: Ήταν λίγο δύσκολα στην Κύπρο. «Πήγα μόνο για 4 μήνες. Μέχρι να προσαρμοστείς είναι και το ποδόσφαιρο διαφορετικό συγκριτικά με την Ελλάδα. Πήρα κάποια παιχνίδια, έκανα αυτό που ήθελα και γύρισα πίσω».

Για το αν μετάνιωσε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ επειδή ως τώρα δεν κατάφερε να αγωνιστεί όπως θα ήθελε στην ομάδα: «Σίγουρα δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την πορεία μου ως τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα κι δεν είναι εύκολο στην ηλικία μου να καθιερωθείς εκεί. Προσπαθώ κι είναι μεγάλος στόχος μου κάποια στιγμή να θεωρήσουν ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Δεν το έχω παρατήσει, έχω συμβόλαιο ως το 2020».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κάποιος για το πρωτάθλημα. Η ομάδα θα έχει καλές πιθανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, θα δούμε στην πορεία πως θα πάει η προσπάθεια της κι αν θα μπορέσει να τα καταφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα