"Δεν έχω μπει σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ"

Ο μέχρι πρότινος γυμναστής του ΠΑΟΚ, Πέταρ Μιλκάνοβιτς, με σημερινές του δηλώσεις έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν, ενώ στάθηκε και στο "διαζύγιο" του Δικεφάλου με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε στο "Libero 107.4":

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: “Από την πλευρά μου είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω σε ένα κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Ήταν μια σεζόν απαιτητική, με συγκεκριμένους

στόχους. Θεωρώ πως κάναμε αρκετά καλή δουλειά, πετύχαμε κάποιους από τους στόχους μας...”

Για το πως ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τους τραυματισμούς που εξελίχθηκαν σε εφιάλτη την προηγούμενη σεζόν: “Η απάντηση για το ερώτημα των τραυματισμών είναι πολύπλοκη. Αυτό που κάναμε σε πρώτη φάση ήταν να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς. Να κάνουμε τεστ στους ποδοσφαιριστές για να δούμε τις αδυναμίες και την ευπάθεια τους προκειμένου να προσέξουμε τον καθένα ξεχωριστά. Σίγουρα βοήθησαν τα τεστ... Στη διάρκεια της σεζόν παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο, όπως είναι η προετοιμασία πριν την προπόνηση, η αποκατάσταση μετά την προπόνηση, η υποστήριξη από το ιατρικό τιμ στην επιστροφή των παικτών στη δράση. Δουλέψαμε καλά και βρήκαμε λύσεις σε αυτό το θέμα”.

Για τους λόγους που αποχωρεί το τιμ μετά το “διαζύγιο” με τον Βλάνταν Ίβιτς: “Εμένα με κάλεσε στον ΠΑΟΚ ο κ.Ίβιτς, μου ζήτησε να δουλέψω μαζί του και να γίνω μέλος της ομάδας του. Τον ακολούθησα στην απόφασή του. Αυτή η ερώτηση δεν είναι για μένα, δεν ήμουν στις συζητήσεις του κ.Ίβιτς με τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ήρθα στον ΠΑΟΚ εξαιτίας του κ. Ίβιτς. Δεν γνωρίζω ακριβώς τους λόγους αποχώρησης, δεν μπορώ να μιλήσω... Δεν έχω δεχθεί κάποια πρόταση για να παραμείνω στον ΠΑΟΚ, είμαι μέλος του τεχνικού τιμ του Βλάνταν Ίβιτς. Επαναλαμβάνω, πως δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για τους λόγους αποχώρησης του προπονητή. Δεν έχω μπει σε διαπραγματεύσεις με ανθρώπους του ΠΑΟΚ για το μέλλον μου...”

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έκανε άσχημα playoffs: “Ο ΠΑΟΚ είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν, με πολλά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Έπαιξε ρόλο. Η ομάδα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν είχε τα αποθέματα να συγκεντρωθεί στα playoffs. Ένας βασικός λόγος είναι και αυτά που είδαμε να συμβαίνουν, αναφέρομαι στα εξωαγωνιστικά. Είναι γελοίο αυτό που έγινε στη Λεωφόρο, με το χτύπημα στον Ίβιτς. Ήταν παιχνίδια ειδικών συνθηκών...”

Για το αν το επεισόδιο στη Λεωφόρο έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να αποχωρήσει: “Δεν σκέφτηκε να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ επειδή έγιναν όσα έγιναν στη Λεωφόρο. Αυτό που συνέβη δεν είναι ο βασικός λόγος για να αποχωρήσει. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε στη συζήτησή του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ...”

Για το τι κρατάει και τι όχι από τον ΠΑΟΚ: “Δεν θέλω να ξεχάσω τίποτα. Είχα μια πολύ ωραία εμπειρία που πρόσθεσα στο βιογραφικό μου. Θα έρχομαι στη Θεσσαλονίκη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα όσα έζησα εδώ. Νιώθω κομμάτι του ΠΑΟΚ και γι΄αυτό θα έχω επαφή...”

Για το αν θα συνεχίσει μόνος του ή θα παραμείνει στο πλευρό του Βλάνταν Ίβιτς: “Είμαι μέλος του τιμ του Βλάνταν Ίβιτς. Για την ώρα απολαμβάνω τις διακοπές μου. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι θα συμβεί. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ακολουθώ τον Ίβιτς, αλλά ατομικά έχω την δική δουλειά στη Σερβία...”

Keywords
Τυχαία Θέματα