Δείτε γιατί συνελήφθησαν τέσσερα άτομα το τελευταίο 24ωρο στην Κεντρική Μακεδονία

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων για διάφορα αδικήματα σε περιοχές της Κεντρικής Αστυνομίας προχώρησαν οι αστυνομικοί το τελευταίο 24ωρο.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα

με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 66χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 5 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί επιταγών.

Ακόμη, συνελήφθη χθες το πρωί στις Σέρρες , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 35χρονος Έλληνας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Τέλος, συνελήφθη χθες το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης και Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 46χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα ιδιοκτησίας της, 200 δοχεία και κουτιά που περιείχαν συνολικά 263,2 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα