Χωρίς διπλότυπα είσπραξης έμεινε ο Δ. Θεσσαλονίκης

Χωρίς διπλότυπα είσπραξης έμεινε ο δήμος Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται πολίτες που προσπαθούν να πληρώσουν στις υπηρεσίες του δήμου.

Το γεγονός κατήγγειλε με ανάρτηση του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Εντάξει", Σωκράτης Δημητριάδης, ο οποίος θέλησε σήμερα να πληρώσει ένα ανταποδοτικό τέλος για μία άδεια ωστόσο δεν τα κατάφερε.

"Ο δήμαρχος και η διοίκηση ταλαιπωρούν για ακόμα μία φορά τους Θεσσαλονικείς. Παράλληλα έχουν πολύ μεγάλες ευθύνες γιατί υπάρχουν διαφυγόντα κέρδη

και για το δήμο αλλά και για τους Θεσσαλονικείς γιατί θα φύγουν άπραγοι. Θα πρέπει να μας δώσουν εξηγήσεις για ποιο λόγο φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση, ποιο το ιστορικό και ποιοι έχουν την ευθύνη. Ελπίζουμε πάντως να μη ρίχνουν πάλι το φταίξιμο στους υπαλλήλους οι οποίοι σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για αυτό το ανεπανάληπτο φιάσκο", δήλωσε στο thestival.gr ο κ. Δημητριάδης.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Αγγελίδου μιλώντας στο thestival.gr, τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις πληρωμές καθώς οι δημότες μπορούν να πληρώνουν στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς που υπάρχει στο ισόγειο του δημαρχείου.

Όπως εξήγησε ο δήμος δεν διαθέτει διπλότυπα διότι ο ένας διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος ενώ δύο εκδηλώσεις ενδιαφέροντας δεν είχαν αποτέλεσμα. Ωστόσο επισήμανε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας το ζήτημα θα έχει λυθεί.

"Η δουλειά του δήμους , οι εισπράξεις γίνονται κανονικά δεν έχουμε πρόβλημα. Τα διπλότυπα τελείωσαν ωστόσο μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχουμε κανονικά. Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται μέχρι να λυθεί το ζήτημα με τα διπλότυπα στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς που υπάρχει στο ισόγειο του δημαρχείου", ανέφερε η κ. Αγγελίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκης - Ταλαιπωρία,thessalonikis - talaiporia