Μπράνισλαβ Νίκιτς: Ο κόσμος του Άρη είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη

Ο μέσος του Άρη, Μπράνισλαβ Νίκιτς, αναφέρθηκε στο φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, το ματς με την Καλλιθέα, τον πατέρα του, ενώ έστειλε και μήνυμα για την συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Arena Press":

Για το πώς έζησε το φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς: «Ήταν μια ωραία, μαγική βραδιά. Για να πω την αλήθεια το περίμενα, γιατί μου είπε κάποια πράγματα ο πατέρας μου, είχα δει και βίντεο από το προηγούμενο ματς. Έπαθα πλάκα, ήταν μια νύχτα που θα μείνει για πάντα στη μνήμη

μου. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε…».

Για το αν θεωρεί ότι ο Άρης, σαν οργανισμός, έστειλε μηνύματα: «Στείλαμε ένα μήνυμα, όχι τόσο εμείς, όσο, κυρίως ο κόσμος. Ο Άρης είναι ζωντανός. Είναι ένα μεγάλο σωματείο. Δεν ανήκουμε στην κατηγορία που βρισκόμαστε και ελπίζω γρήγορα να επιστρέψουμε στη θέση μας. Ο κόσμος του Άρη είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη».

Για το ματς με την Καλλιθέα: «Αφήνουμε πίσω την Μπόκα. Ήταν μια γιορτή για όλους μας, δείξαμε αυτά που δείξαμε, αλλά μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Καλλιθέα το μεσημέρι της Κυριακής. Σε αυτά τα ματς είναι η ουσία γιατί αυτά θα μας δώσουν το πρωτάθλημα. Θα είμαστε σοβαροί. Δεν μας επηρεάζει η ήττα τους από την Παναχαϊκή. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Καλλιθέα θα έρθει να παίξει χωρίς άγχος. Εμείς πρέπει να επιβληθούμε από την αρχή».

Για το τι μήνυμα θα έστελνε για τη συνέχεια: «Γενικά σε όλα τα ματς πρέπει να αποτελούμε φόβητρο για τους άλλους. Ιδιαίτερα όταν έρχονται στην έδρα μας, να ξέρουν ότι θα χάσουν. Ζητούμε τη στήριξη του κόσμου σε όλα τα παιχνίδια στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Να περάσουμε σε όλους το μήνυμα πως θα πρέπει να ψαχτούν για τον δεύτερο. Δεν θέλω να μειώσω τις υπόλοιπες ομάδες. Απλά πιστεύω πολύ σε εμάς».

Για τον πατέρα του που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών: «Δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει. Έχει ζήσει όμως και ο ίδιος παρόμοιες καταστάσεις τα παλαιότερα χρόνια. Γεμάτα γήπεδα με 20 και 30 και 40 χιλιάδες κόσμο. Στεναχωρήθηκε που έλειψε γιατί ήθελε πολύ να έρθει στο γήπεδο. Την πρώτη φορά που είχε ανακοινωθεί το φιλικό είχε κανονίσει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, αλλά μετά την αναβολή δεν μπορούσε. Τον ενημέρωσα όμως εγώ. Του έστειλα βίντεο και πολλές φωτογραφίες που τράβηξα. Εννοείται πως κι εκείνος έπαθε πλάκα».

Keywords
Τυχαία Θέματα