Μπάγεβιτς: Δεν είπα ποτέ γίγαντα τον Ολυμπιακό!

Σε κατηγορηματική διάψευση των αποθεωτικών δηλώσεων που φαίνεται να έκανε για τον Ολυμπιακό προχώρησε με γραπτή του δήλωση οεκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι αλήθεια ότι οι χαρακτηρισμοί «γίγαντας του ελληνικού ποδοσφαίρου», «κόλαση επί 90 λεπτά το Καραϊσκάκη» και άλλες παρεμφερείς δηλώσεις, προκάλεσαν

έκπληξη καθώς ο κ. Μπάγεβιτς δεν συνηθίζει να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

Όταν πληροφορήθηκε ότι η συνέντευξή του έχει δημοσιευτεί και εμπεριέχει τις συγκεκριμένες τοποθετήσεις, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος καθώς -όπως έλεγε στους συνεργάτες του- οι δηλώσεις του ήταν τυπικές, όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Άλλωστε, είχε μιλήσει και σε Σέρβους δημοσιογράφους πριν από τις αναμετρήσεις με την Παρτιζάν και όντως δεν χρησιμοποίησε εγκωμιαστικά σχόλια.

«Ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει όταν ρωτήθηκα για τον Ολυμπιακό αυτές τις εκφράσεις που μου αποδόθηκαν. Άλλωστε τέτοιες δηλώσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν τις έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου» είπε χαρακτηριστικά ο Μπάγεβιτς, τελειώνοντας άμεσα το θέμα που δημιουργήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα