Ατρόμητος: Δεν παίζουν οι δανεικοί κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

Χωρίς τους τρεις ποδοσφαιριστές του που αγωνίζονται ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ (σ.σ. Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ουάρντα) θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στις διπλές αναμετρήσεις Κυπέλλου με τον Δικέφαλο.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου,Βασίλης Μπέτσης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό "Metropolis

95,5 fm":

Για το αν θα παίξουν οι δανεικοί: «Δεν θα παίξουν οι τρεις ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μια συμφωνία κυρίων με τον ΠΑΟΚ, και εμείς έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις συμφωνίες μας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι».

Για το πώς βλέπει τα παιχνίδια:«Κληρωθήκαμε με μια καλή ομάδα. Στόχος του Ατρομήτου είναι το Κύπελλο, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και θεωρώ πως έτσι κι αλλιώς είμαστε κερδισμένοι. Είναι καλύτερο το ότι θα έχουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας. Αν παίξουμε όπως και στον αγώνα Πρωταθλήματος, που είδατε πώς χάσαμε, είναι πολλές πιθανότητες να προχωρήσουμε στο Κύπελλο».

Για την παρουσία ή μη οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα του Περιστερίου: «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Ούτε οπαδοί δικοί μας θα είναι στην Τούμπα, ούτε οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Βεβαίως και είναι ευπρόσδεκτοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όμως, υπάρχει και ένας νόμος. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα, όμως, όπως ξέρετε, εισιτήρια δεν δίνονται. Δεν δώσαμε σε καμία άλλη μεγάλη ομάδα, δύσκολα θα δοθούν και στον ΠΑΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα