Ασυνείδητος οδηγός ταξί πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ στην ανατολική Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Την αγανάκτηση ενός πολίτη προκάλεσε η κίνηση ενός οδηγού ταξί να παρκάρει σε θέση ΑμεΑ, σε σούπερ μάρκετ της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική καταγγελία, ο οδηγός του ταξί όχι μόνο δεν αναγνώρισε το λάθος του, αλλά επιτέθηκε λεκτικά σε όσους του έκαναν παρατήρηση.

«Ο επαγγελματίας γάιδαρος ιδιοκτήτης ή οδηγός του ΤΑΧΙ της φωτογραφίας, αφού πάρκαρε στην αναπηρική θέση στάθμευσης σούπερ μάρκετ της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, (οι οποίες θέσης στάθμευσης αναπήρων είναι διακριτές λόγο χρώματος) και αφού πραγματοποίησε τις αγορές του και φόρτωνε τα ψώνια στο πόρτ μπαγάζ, υπάλληλος του σούπερ μάρκετ και διερχόμενοι πελάτες τον ενημερώσαμε ότι σε αυτές τις θέσεις δεν παρκάρουν οποιαδήποτε αυτοκίνητα. Τότε ο γάιδαρος άνοιξε τον αγωγό λημμάτων που έχει για στόμα και μας ρύπανε όλους κανονικά. Ποιο επιεικής ήταν η μάλλον σύζυγος του γάιδαρου η όποια μας δήλωσε ότι δεν έγινε και τίποτα, με την αιτιολογία ότι όλοι σε αυτή τη χώρα παρανομούν», αναφέρει στο Thestival.gr, ο πολίτης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασυνείδητος, ΑμεΑ, Θεσσαλονίκη ΦΩΤΟ,asyneiditos, amea, thessaloniki foto