Άρης: Το μυαλό σε ΑΟΧ/Κισσαμικό και άνοδο!

Ο Άρης αφήνει πίσω του την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του σε εκείνη της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Εξάλλου, καλός ο θεσμός του Κυπέλλου και η διάκριση σε αυτόν, αλλά πρωταρχικός στόχος για τους "κίτρινους" δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Μετά το χθεσινό χαλάρωμα οι ρυθμοί στο Ρύσιο θα αρχίσουν να ανεβαίνουν από σήμερα ενόψει του αγώνα με τους Κρητικούς, στον οποίο η ομάδα θα ψάξει την 6η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.

Πασάς

και Βαλεριάνος αναμένεται να τεθούν ξανά στη διάθεση του Σπανού, ο οποίος περιμένει τα νεότερα όσον αφορά τον Λούκα Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος ολοκλήρωσε τον προχθεσινό αγώνα με ενοχλήσεις στον δικέφαλο, οι οποίες τον ανάγκασαν να ακολουθήσει χθες ατομικό. Ο Διαμαντόπουλος από την πλευρά του συμμετείχε χθες σε κομμάτια της προπόνησης και εφόσον καταφέρει να ανεβάσει σήμερα ρυθμούς ίσως προλάβει να μπει στην αποστολή. Εκτός πλάνων τς τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται ο Τζανακάκης που πλέον... βλέπει τον επερχόμενο αγώνα στη Δράμα με τη Δόξα.

Μετά το παιχνίδι Κυπέλλου ο προπονητής των "κίτρινων", Δημήτρης Σπανός, ετοιμάζεται να επαναφέρει την... γνωστή ενδεκάδα που εμπιστεύεται από την αρχή της σεζόν στους αγώνες πρωταθλήματος. Ισως βέβαια με κάποιες διαφοροποιήσεις και μία σίγουρη στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ο έμπειρος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί και το κενό του τιμωρημένου Πλατέλλα, ένα κενό που μπορεί να καλύψει ο ξεκούραστος Ντούνης, με τον Μπαργκάν ενδεχομένως να ξεκινάει από την άλλη πλευρά προερχόμενος από μία καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ. Άλλο σενάριο θέλει τον Πασά να μετατοπίζεται από τον άξονα στα δεξιά

Keywords
Τυχαία Θέματα