Αποκλεισμός "σοκ" για την Ιταλία - Τα δάκρυα του Μπουφόν (VIDEO)

Το προτελευταίο εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία, εξασφάλισε χθες η Σουηδία, αποκλείοντας την Ιταλία με το 0-0 στο "Σαν Σίρο"!

Οι Σκανδιναβοί υπερασπίστηκαν το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού, στο οποίο είχε σκοράρει ο Γιόχανσον της ΑΕΚ που χθες τραυματίστηκε σοβαρά και θα χάσει πιθανότατα όλη τη σεζόν (ρήξη χιαστών)!

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο ζωντανός "θρύλος" των Ιταλών, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια ότι θα αποχωρήσει από

την "Σκουάντρα Ατζούρα", όπως και οι Ντε Ρόσι, Μπαρτσάλι και Κιελίνι!

Πλέον, από την Ευρώπη έχουν προκριθεί 13 ομάδες και εκκρεμεί ο σημερινός επαναληπτικός ανάμεσα σε Δανία και Έιρε για το τελευταίο "εισιτήριο". Αναλυτικά οι ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν προκριθεί: Βέλγιο, Κροατία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία (διοργανώτρια), Ισπανία, Σερβία, Σουηδία και Ελβετία.

Μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού, ο Μπουφόν τόνισε: "Έχουμε υπερηφάνεια, δύναμη και θα σηκωθούμε όπως κάνουμε πάντα. Αποχωρώ απ' την εθνική ομάδα, αλλά αφήνω τη θέση στον σπουδαίο Τζίτζιο Ντοναρούμα και τον Ματία Περίν, που είναι ικανότατοι. Μία αγκαλιά σε όλους, ειδικά σ' αυτούς που μοιράστηκα το υπέροχο ταξίδι. Το τελευταίο παιχνίδι μου ήταν θέμα χρόνου. Τα δάκρυα δεν είναι για εμένα. Είναι για τον αποκλεισμό της Ιταλίας απ' το Μουντιάλ"

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που ο 40χρονος πορτιέρο "λυγίζει" μπροστά στην κάμερα:

Keywords
Τυχαία Θέματα