Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης: Καμία απόφαση ακύρωσης των αποφάσεων του Δ.Σ. Παύλου - Μελά δεν έχει εκδοθεί

Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσιεύματα σχετικά με την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο Δήμο, εξέδωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης.

"Καμία απόφαση ακύρωσης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του εν λόγω δήμου δεν έχει εκδοθεί. Το συγκεκριμένο έγγραφο που δημοσιεύεται αφορά σε διευκρινιστικό ερώτημα προς το Δήμο Παύλου - Μελά και το Υπουργείο

Εσωτερικών και εντάσσεται στη συνήθη διοικητική διαδικασία του ελέγχου νομιμότητας", τονίζεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που αφορούν σε "απόφαση" της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης με την οποία "ακυρώνονται" αποφάσεις του Δήμου Παύλου - Μελά ως προς την παραχώρηση του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά στον ομώνυμο Δήμο σας ενημερώνουμε τα εξής:

Καμία απόφαση ακύρωσης των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του εν λόγω δήμου δεν έχει εκδοθεί. Το συγκεκριμένο έγγραφο που δημοσιεύεται αφορά σε διευκρινιστικό ερώτημα προς το Δήμο Παύλου - Μελά και το Υπουργείο Εσωτερικών και εντάσσεται στη συνήθη διοικητική διαδικασία του ελέγχου νομιμότητας.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της εν λόγω παραχώρησης για την τοπική κοινωνία, εργαζόμαστε όλοι προς την κατεύθυνση της νόμιμης ολοκλήρωσης αυτής της διαδικασίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα